HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1387
Sluisweg  21,3371EP Hardinxveld-giessendam

Sluisweg 21

3371EP Hardinxveld-giessendam

99 m2 / 748 m2
Vraagprijs € 440.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

ZZP-ers, hobbyisten en/of dierenliefhebbers ga hier maar eens goed voor zitten. Dit unieke aanbod dat op het eerste gezicht zo bescheiden oogt, zal je in veel opzichten doen verrassen. Een perceel van ca. 750 m2, 99 m2 woonoppervlakte, een (onderheide) carport met bergzolder en als klap op de vuurpijl een volledig geïsoleerde, onderheide, stenen schuur van ruim 70 m2 met daarop nog een goed bruikbare verdieping/zolder.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang, ruime woonkamer met rustieke travertin vloer v.v. vloerverwarming en open keuken met rechte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.

1e Verdieping:
Overloop t.b.v. het balkon aan de zijgevel, 3 slaapkamers en een separaat toilet (recent vernieuwd). De slaapkamers zijn strak (gestuukt) en eigentijds afgewerkt.
2e Verdieping: een, middels vlizotrap toegankelijke, ruime bergzolder (nokhoogte 2.00 meter).

Naast de woning is een ‘eigen’ oprit die per fiets, auto of (werk)bus toegang geeft tot de achtergelegen tuin met carport en schuur. De carport is onderheid, v.v. een betonvloer met schrobput en v.v. een bergzolder. De stenen schuur is eveneens onderheid, volledig geïsoleerd en voorzien van: witgoed-aansluitingen, een toiletruimte, autobrug (3.000 kg), een dubbele sectionaldeur, krachtstroom en een verdieping/zolder. Achter de schuur is aan de polderzijde nog een gazon/dierenweide aanwezig. Gemetselde en grotendeels onderheide tuinmuren omsluiten de achtertuin.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
99 m2
Perceeloppervlakte
748 m2
Bouwjaar
1939
Inhoud
350 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres