HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 563
Romerodomein a 9,6229HT Maastricht

Romerodomein a 9

6229HT Maastricht

195 m2 /
Vraagprijs € 790.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Ruim, luxueuze, instapklaar appartement, gelegen in een modern complex met lift in de geliefde wijk Randwyck. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, eetkamer, open keuken, bijkeuken, 2 separate toiletten, 3 ruime slaapkamers, 2 moderne badkamers en een ruim balkon. Tevens beschikt het appartement over een privé garage op de begane grond.Indeling
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree voorzien van bellentableau, video-intercom, brievenbussen, trappenhuis en lift. De op de begane grond gelegen, afgesloten, parkeergarage is te bereiken middels twee ingangen. Het appartement beschikt over een privé garage met elektrische sectionaalpoort. De garage biedt naast het parkeren van een auto voldoende ruimte voor fietsen en opslag.

Eerste verdieping:
De ruime entree / hal met garderobe en separaat toilet voorzien van een fonteintje geeft toegang tot de overige vertrekken. De riante woonkamer (52 m²) beschikt over een fraaie parketvloer. Middels de vele grote raampartijen is de woonkamer de gehele dag door voorzien van zonlicht. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer (22 m²). Deze vormt samen met de woonkamer een mooi geheel en geeft vervolgens toegang tot de open keuken en balkon. Het ruime balkon (16 m²) is een verlengstuk van de eetkamer. Gezien het windscherm, de zonneschermen en de warmtelamp kan hier optimaal gebruik van gemaakt worden. De woonkamer, eetkamer en balkon geven blijvend vrijuitzicht over wandel en natuurgebied met o.a. de Maas en Sint Pietersberg.
De fraaie en luxueuze keuken (14 m²) in U-opstelling is voorzien van inrichting en Bosch-apparatuur (bouwjaar 2015); oven, spoelbak, 5-pits inductie kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en warmhoudplaat / bordenverwarmer. Aansluiten aan de keuken bevindt zich de berging/bijkeuken momenteel ingericht als provisieruimte.

Vanuit de hal zijn de 3 slaapkamers, badkamer, wasruimte, tweede toilet en de cv-ruimte te bereiken. Slaapkamer 1 (25 m²) is een ruime slaapkamer met directe toegang tot badkamer 1. De fraaie betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een mechanische ventilatie. Slaapkamer 2 en 3 zijn respectievelijk 16 m² en 13 m² groot. De tweede badkamer (3 m²) beschikt over een inloopdouche en een vaste wastafel. De witgoedaansluiting is in de ruime en zeer praktische wasruimte (6 m²) gesitueerd. In de cv-ruimte is de cv-ketel en de twee mechanische afzuiging gevestigd. Deze ruimte biedt tevens de mogelijkheid voor extra opslag en het plaatsen van een WTW installatie.

Extra informatie:
- VvE kosten bedragen € 270,-. Dit is incl. opstalverzekering, gebruik en schoonmaak algemene ruimtes, lift onderhoud, algemeen onderhoud en opbouw reservefonds. Het betreft een gezonde VvE.
- Cv-installatie is eigendom (bouwjaar 2015). De installatie is jaarlijks onderhouden
- Het appartement is volledig voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing
- Het appartement is volledig voorzien van screens waardoor het in de zomer binnen lekker koel blijft
- Geheel gerenoveerd in 2015
- Het complex / appartement is zeer energie zuinig gebouwd
- Alle ruimtes beschikken over mechanische ventilatie
- Het complex en appartement is rolstoel vriendelijk ingericht d.m.v. extra brede deuren, lift enz.

Aanvullende informatie:
Het moderne, instapklaar, appartement is gelegen op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen en het stadscentrum. Tevens zijn de uitvalswegen naar Maastricht centrum, Eindhoven, Heerlen en Luik goed bereikbaar. Het appartement is gelegen aan de Maas met veel wandel en recreatie gebieden.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
195 m2
Bouwjaar
1998
Inhoud
612 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres