HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1634
Kloosterlaan  27,7471BA Goor

Kloosterlaan 27

7471BA Goor

90 m2 / 300 m2
Vraagprijs € 175.000,-
k.k.
Prodeomakelaar
Foto's
Omschrijving

PRO DEO Makelaar biedt aan: Vrijstaande woning met garage én eigen oprit!

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. De woning kan bekeken worden tijdens het aangekondigde Open Huis of op afspraak.


De woning is gelegen aan een gewilde, heerlijk brede en groene straat, met een grote mate van vrijheid, zowel aan de voorzijde als ook aan de achterzijde van de woning. In de nabijheid van sportvelden, uitvalswegen en het centrum van Goor en natuurlijk met het fraaie buitengebied van Goor op nog geen 150 meter afstand.

Begane grond:
In de entree van de woning vindt je het toilet, provisiekast en trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer is door een toog verdeeld in een twee tal ruimtes; woon- en eetkamer. Doordat er aan de achterzijde van de eetkamer een groot raampartij is geplaatst is er een ruimtelijk gevoel gecreëerd.

Keuken is door middel van een toog afgescheiden van de entree. Tevens heb je een rijke hoeveelheid van lichtinval door de grote raampartij boven het aanrecht.
De wasmachine en droger staan opgesteld in de bijkeuken, welke je tevens toegang verschaft tot de achtertuin en de naarst gelegen berging.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping vindt je een ruime overloop (berg vliering met vlizotrap), 3 tal riante slaapkamers, badkamer en diverse inbouwkasten voor de benodigde bergruimte.

Tuin:
Riante achtertuin met een stenen berging, welke grenst aan de bijkeuken en een vrijstaande garage waarvan het dak in 2018 is vernieuwd. De tuin is gedeeltelijk verhard en voorzien van een terras en diverse plantenbordes.
Tevens heb je de beschikking over je eigen oprit, welke gelegen is om de hoek van de woning, voor de garage.


Kenmerken:
- Vrijstaande woning met garage
- Eigen oprit
- Vrije ligging, zowel aan de voor- als aan de achterzijde
- In de nabijheid van sportvelden, uitvalswegen en het centrum van Goor


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering op bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
90 m2
Perceeloppervlakte
300 m2
Bouwjaar
1963
Inhoud
367 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres