HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1033
Esdoornlaan  8,9651BE Meeden

Esdoornlaan 8

9651BE Meeden

100 m2 / 290 m2
Vraagprijs € 185.000,-
k.k.
Dijk Vastgoed Scheemda
Foto's
Omschrijving

Gelegen in de dorpskern van Meeden staat deze twee-onder-één kapwoning met aangebouwde stenen berging en carport. Meeden is een dorp met diverse voorzieningen. Je vindt op loopafstand de plaatselijke basisschool, maar ook de plaatselijke supermarkt. Daarnaast kun je je energie kwijt bij de voetbal vereniging en op dezelfde route ligt ook het openluchtzwembad De Kolck. Zomers lekker baantjes trekken in de open lucht of heerlijk zonnen op de speel-/zonneweide. Tevens is Meeden centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Veendam en Winschoten. Deze plaatsen bieden veel vermaak en vertier en zijn beiden voorzien van een uitgebreid winkelaanbod en diverse horecazaken. Tevens zijn uitvalswegen, zoals de N33 met ontsluiting met de A7 en A28, gelegen op korte afstand.

De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen, te beginnen bij het kozijn van de voordeur. Hier stap je de woning binnen en aan je rechterhand bevinden zich het toilet, de trapopgang en een provisieruimte. Loop je rechtdoor, dan stap je de keuken binnen. Deze is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, maar geen vaatwasmachine. De keuken betreft een open keuken en staat zodoende in direct contact met de rechttoe rechtaan woonkamer van pak 'm beet 30 m². Tevens grenst aan de keuken de bijkeuken. Hier zijn de witgoedaansluitingen gerealiseerd en biedt deze ruimte toegang tot de tuin, gelegen op het zuiden, en de aangebouwde stenen berging.

De eerste verdieping, zoals reeds eerder vermeld middels de trap vanuit de hal bij de voordeur te bereiken, betreed je via de overloop. De overloop is voorzien van een vaste kast, evenals de twee grootste slaapkamers. Tevens is vanaf de overloop de zolder te bereiken middels een vlizotrap. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, variërend in grootte van ca. 5 m² t/m 12 m². De slaapkamers gelegen aan de achterzijde, zuidkant, zijn voorzien van rolluiken. De laatste ruimte op de eerste verdieping is de badkamer die is voorzien van een wastafel, 2e toilet en een douche. Middels een vlizotrap is de zolder te bereiken. Hier is de Cv-ketel geïnstalleerd en is er voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld de kerstspullen, oude plakboeken, schoolspullen etc...

Indeling
Entree/hal met toilet, trapopgang en provisiekast; open keuken met inbouwapparatuur; woonkamer; bijkeuken met witgoedaansluiting; aangebouwde stenen berging.

Eerste verdieping
Overloop; 4 slaapkamers (resp. 5 m² - 5,5 m² - 11 m² en 12 m²), waarvan de twee grootsten zijn voorzien van vaste kastruimte; badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche.

Overige verdiepingen
De zolder is middels een vlizotrap te bereiken; open ruimte met Cv-opstelling, te gebruiken als bergruimte.

Tuin
Zowel de voor- als achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de voorzijde van het perceel leidt de oprit van en naar de openbare weg vanaf de carport. 's Winters geen ruiten krabben doordat de auto beschut staat en 's zomers staat die heerlijk in de schaduw. De achtertuin is middels een achterom te bereiken. Deze tuin is tevens onderhoudsvriendelijk aangelegen en is voorzien van 2 overkappingen voor de nodige beschutting en/of schaduw. Dit is zeker zomers zeer prettig, aangezien de tuin is gelegen op het zuiden en zodoende de hele dag de zon in de tuin heeft staan. Tevens is er een houten tuinhuis gerealiseerd voor de nodige externe bergruimte.

Bijzonderheden
* Voorzien van een aangebouwde stenen berging:
* Twee slaapkamers voorzien van vaste kastruimte;
* Slaapkamers gelegen op het zuiden v.v. rolluiken;
* Diverse (basis)voorzieningen op korte afstand;
* Ontsluiting met N33 gelegen op korte afstand.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
100 m2
Perceeloppervlakte
290 m2
Bouwjaar
1970
Inhoud
430 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres