HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1160
Bannerschultestraat  39,7841AB Sleen

Bannerschultestraat 39

7841AB Sleen

146 m2 / 748 m2
Vraagprijs € 309.000,-
k.k.
Karin Zwanenburg Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Bannerschultestraat 39 Sleen
Wonen op een fraaie hoeklocatie in Sleen

Aan de rand van het brinkdorp Sleen ligt deze vrijstaande woning met een aangebouwde stenen carport en garage en een vrijstaand houten tuinhuis met terrasoverkapping. De ruime woning heeft baden en slapen op de begane grond en vier slaapkamers en twee badkamers op de verdieping.

De woning is in 1961 traditioneel gebouwd en in 2015 door de huidige eigenaren grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De eerste verdieping is al goed aangepakt. De verdieping is grotendeels voorzien van kunststof raamkozijnen met HR++ beglazing, het dak is vervangen door een nieuw geïsoleerd dak met kunststof dakgoten. Dat levert veel wooncomfort op!

Door de ligging aan de rand van het dorp is er een prachtig uitzicht over de landerijen. De keurig aangelegde en onderhouden tuin en het in 2015 vergrote houten tuinhuis met terrasoverkapping heeft een goede zonnige ligging.
In de directe omgeving wonen veel jonge gezinnen met kinderen jonger dan acht jaar.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de ruime hal met een garderobenis, de trapopgang en de deuren naar de woonkamer, bijkeuken, slaap-/werkkamer en het toilet. De L-vormige woonkamer heeft een openhaard en een doorloop naar de open U-keuken.

De slaap-/werkkamer op de begane grond heeft een eigen doucheruimte en een wastafel. In de bijkeuken is ruimte voor bergkasten en zijn de aansluitingen voor een wasmachine, droger en/of vriezer. Vanuit de bijkeuken bereik je het tuinhuis in de achtertuin en de aangebouwde stenen carport en garage.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de vier slaapkamers en de twee badkamers. Drie slaapkamers zijn voorzien van een balkon. Eén badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel, de tweede badkamer is voorzien van een douchehoek, een tweede toilet en een wastafel.

De badkamers zijn eenvoudig in afwerking en kunnen ook worden samengevoegd tot één grote badkamer. Ideaal als je bijvoorbeeld tieners in huis hebt en ze zo een eigen verdieping kunt aanbieden of als er logés zijn.

Zolder
De via een vlizotrap bereikbare zolderberging over de hele lengte van de eerste verdieping biedt veel ruimte voor de opslag van spullen.

De volgende eigenaar kan de begane grond verder naar eigen smaak moderniseren. Kortom: een levensloopbestendige woning met mogelijkheden.

Oplevering in overleg.

Bijzonderheden:
-ruim perceel voorzien van een nieuwe beschutting grenzend aan gemeentegrond
-woonoppervlakte circa 142m²
-nieuw pannendak met Unidek geïsoleerde dakplaten (2019)
-nieuwe onderhoudsarme kunststof dakgoten (2019)
-schoorstenen zijn gevoegd en gespoten (2018)
-de verdieping is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen (2016)
-het plafond van de verdieping is geheel vernieuwd inclusief isolatie met steenwol (2014)
-de zolder is afgetimmerd en begaanbaar gemaakt
-de begane grond voorzien van houten raamkozijnen met dubbele beglazing
-nagenoeg geheel voorzien van dubbelglas en HR++ glas
-verwarming/warmwater middels Nefit HR ketel (12/2007)

Algemeen:

Sleen is oorspronkelijk een agrarisch dorp, wat nog te zien is aan de vele boerderijen in het oude brinkdorp. Nadien zijn er meer uitbreidingsplannen geweest waaronder het huidige plan Jongbloed.

Er zijn basisscholen, een bibliotheek, goede sportvoorzieningen voor jong en oud en er is een klein bedrijventerrein in het nieuwe gedeelte van Sleen. Verder heeft het dorp goede voorzieningen waaronder een tandarts-, fysio-, huisarts- en dierenartspraktijk, een eigen brandweergroep, een supermarkt, een bakker, een drogist, een woonzorgcentrum, een bloemist, een cafetaria, een manege, een dierenarts en de recreatiemogelijkheden zijn uitgebreid met een camping.

Het welbekende Pieterpad loopt door het dorp. De bushalte richting Assen en Emmen ligging op korte loopafstand. Emmen ligt op een half uur fietsen van Sleen. Ook zijn er diverse fietsroutes, ligt het recreatiepark Ermerstrand in het naastgelegen dorp Erm en ligt er ruim 32 km MTB parcours in Noord-Sleen voor de mountainbike liefhebber.

Het dorp ligt centraal ten opzichte van uitvalswegen N376, N381 en de snelweg A37. In de toekomst wordt de snelheid op de N376 van 60km naar 80km verhoogd waardoor drempels zullen verdwijnen en zal er een rotonde voor de veiligheid bij het oversteken worden geplaatst. Daarnaast wordt het wegdek voorzien van geluidsreducerend asfalt.


Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
146 m2
Perceeloppervlakte
748 m2
Bouwjaar
1962
Inhoud
566 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres