HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 523
Dorpsstraat  66,4424CZ Wemeldinge

Dorpsstraat 66

4424CZ Wemeldinge

317 m2 / 337 m2
Vraagprijs € 475.000,-
k.k.
WOOONmakelaardij
Foto's
Omschrijving

WOOONmakelaardij biedt aan: Deze statige woning in de pittoreske Dorpsstraat van het populaire dorp Wemeldinge, moet u beslist gezien hebben! De voorgevel vertelt u de historie van voorheen: Logement – Afspanning en Biljard. Deze voormalige dorpsherberg stamt vermoedelijk uit ca. 1658. Momenteel is het geheel in gebruik als woonhuis met atelier en garage in het voormalig koetshuis. Tevens is er een fijne onderhoudsgemakkelijke achtertuin/plaats met veel privacy.
De huidige trotse eigenaren hebben het fraaie pand in een authentieke knusse sfeer bewaard gehouden. Tegelijkertijd geniet het fraaie pand het gewenste hedendaags WOOONcomfort! Deze verrassend ruime woning biedt u wellicht tevens de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Wat dacht u van een Bed en Breakfast of een Klein Hotel? Diverse combinaties van wonen en werken zijn wellicht ook denkbaar, bijv. detailhandel op de begane grond of in het achtergelegen voormalig koetshuis. Zoals restaurant, ontbijt en/of (lunch-)café op de begane grond en wonen op de verdieping. Natuurlijk zijn deze mogelijkheden van nieuwe ontwikkeling te toetsen aan het geldende bestemmingsplan van de Gemeente. Wonen en/of anderszins; op deze heerlijk plek kunt u wellicht uw wensen in vervulling laten gaan…. Mag ik u uitnodigen voor een bezichtiging…?

Loopt u alvast even mee…

BEGANE GROND
Via de entree met garderobe, meterkast en waterontharder, komt u de ruime woonkamer binnen met sfeervolle tegel houtkachel. Deze ruimte ademt de gemoedelijke sfeer uit van de voormalige “Afspanning”. Door de grote raampartijen is het er heerlijk licht. Door de scheidingswand met glas in lood bereikt u het achtergedeelte van deze ruimte, welke nu is ingericht als werkkamer. De zijkamer is een gezellige ruimte, nu in gebruik als eetkamer met schouw en elektrische verwarming, alsook uitgevoerd met een fraaie vaste kastenwand. Er is hier ruimschoots plaats voor een royale eettafel, zodat u met al uw tafelgasten van uw kookkunsten kunt genieten! Hieraan grenst de keuken met fraaie granito vloer en dito aanrechtblad. Evenzo treft u hier een vaste kast. Ernaast kunt u het AGA fornuis met al uw kookkunsten naar hartenlust beroeren! Vanuit deze keuken heeft u fijn zicht in uw eigen achtertuin/plaats. Tevens bereikt u per vaste trap neerwaarts de kelder, voor al uw proviand en meer. Via de achtergelegen gang, bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer, treft u het toilet “De Zeeuwse pot”, de achteruitgang naar de tuin alsook de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e VERDIEPING
Per trap vanuit deze gang bereikt u de 1e verdieping met een royale overloop. Deze verdieping biedt u minimaal een 3-tal ruime slaapkamers met volle stahoogte. Meerdere slaapkamers zijn hier heel goed denkbaar… Een 2-tal badkamers, uiterst sfeervol én toch comfortabel ingericht, bieden u en uw logés alle ruimte!
Beide badkamers voorzien in een ligbad of tobbe (!), douche, wastafel(s) en toilet. Op deze etage treft u ook c.v. en wasruimte, praktisch uitgewerkt met aansluiting voor uw witgoedapparatuur en de CV-combiketel is hier tevens geplaatst.

2e VERDIEPING
Per trap naar de 2e verdieping alwaar een bijzonder ruime zolderkamer is met volop bergruimte. De meerdere dakvensters bieden een prettige lichtinval. Ook hier heeft u de mogelijkheid om meerdere kamers te realiseren… Vanuit een van deze dakvensters heeft u bijzonder uitzicht richting de Oosterschelde.

TUIN
De tuin/achterplaats is vrij onderhoudsvriendelijk aangelegd. Ook deze buitenruimte ademt een fantastische sfeer uit! Hiervandaan heeft u een vrije achterom en geniet u hier volop privacy! In deze tuin is tevens een houtopslag aanwezig. En u bereikt hiervandaan het Koetshuis, nu ingericht als Atelier en garage met bergzolder.

OPLEVERING
Oplevering in nader onderling overleg.

PARKEREN / GARAGE / ATELIER
In het voormalige koetshuis is de garage met enorme bergzolder aan de achterzijde van het perceel gelegen. Deze garage heeft uitweg aan de Noordelijke Achterweg. Aan de voorzijde, in de Dorpsstraat, is voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Voorts is in het verlengde van deze garage, in dit voormalig koetshuis, het atelier gelegen.

OMGEVING
Het sfeervolle dorp Wemeldinge is een rustig dorp met goed voorzieningenniveau, direct gelegen aan de Oosterschelde met een eigen jachthaven, basisschool, sportclubs, goed winkelbestand en een rustig strandje, tevens vlakbij de mooiste duikgebieden aan de Oosterschelde. De directe omgeving biedt u volop natuurschoon van het platteland met fruitboomgaarden, prachtig om te wandelen of te fietsen. Meerdere winkels onder handbereik; Goes (slechts 10 automin.), Kapelle of Yerseke.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar ±1658
Perceeloppervlakte 337m2
Inhoud woning ±1236m3
Woonoppervlakte ±317 m2
Opp. Overige inp. Ruimte ±15m2
Externe bergruimte ±79 m2
Waterontharder / Aquacell (±2016)
Zonnepanelen 10 stuks (±2015)
Airco ouderslaapkamer voorzijde (±2019)
Screens voorzijde begane grond (elektrisch bedienbaar)
CV- en warmwatervoorziening d.m.v. Intergas Combi ketel (±2016)
Schilderwerk buitenzijde laatst 2018
Fraai aangelegde achtertuin/plaats gesitueerd Noord-West
Voor de woning is een strook gemeente grond in gebruik van Gemeente Kapelle
Het pand is aangemerkt als Beschermd Dorpsgezicht

Isolatievoorzieningen:
•Vloerisolatie (gedeeltelijk)
•Dakisolatie (±2002 geïsoleerd)
•Isolatieglas (grotendeels HR glas)
•Muurisolatie (gedeeltelijk)

UITNODIGING
Als u op zoek bent naar een karakteristiek pand met vele mogelijkheden voor nu of in de toekomst. Dan bent u hier aan de met leilinden beplante Dorpsstraat van ’t schilderachtige Wemeldinge én slechts 5 minuutjes van het strand, aan het juiste adres! Neem voor een bezichtiging gerust contact op met WOOONmakelaardij. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
317 m2
Perceeloppervlakte
337 m2
Bouwjaar
1658
Inhoud
1236 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres