HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 317
Staai  33,6127AB Grevenbicht

Staai 33

6127AB Grevenbicht

143 m2 / 755 m2
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
KenT Makelaars Limburg
Foto's
Omschrijving

Karakteristiek huis, gelegen in landelijke woonomgeving.

Grevenbicht ligt op het smalste stukje van Zuid-Limburg. Het dorp ligt ingebed tussen het Julianakanaal en de Maas. Aan de andere kant van de Maas, bereikbaar met een voetveer, ligt het Belgische Rotem met een uitgestrekt fietspadennet.
Grevenbicht heeft een uitstekend voorzieningenniveau en een hecht en levendig verenigingsleven, zowel op sportief als op cultureel gebied. Het dorp heeft een basisschool, kinderopvang en het middelbaar onderwijs is op fietsafstand gelegen in Sittard en het Belgische Maaseik. Voor alle dagelijkse benodigdheden bieden het dorpscentrum en de plaatselijke supermarkt ruimschoots mogelijkheden.


Indeling
Begane grond:
Fraai omsloten voortuin met sierhekwerk, die leidt naar de voordeur van het huis. In de hal met tegelvloer en trapopgang naar de eerste verdieping is er aan de linkerzijde een ruimte die b.v. geschikt is als 4e slaapkamer, studeer – of praktijkruimte. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een ruime sfeervolle woonkamer met diverse karakteristieke elementen, zoals de authentieke tegelvloer, de schoorsteen en het balkenplafond. Vanuit de woonkamer is er een toegang naar de achtertuin en de opkamer. Deze laatste is o.a. geschikt als hobbyruimte of speelkamer voor kinderen. De ruime leefkeuken met tegelvloer heeft een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang naar de badkamer en een separate toilet. De badkamer is recent vernieuwd en modern uitgevoerd. Achter de badkamer bevindt zich de witgoedruimte met o.a. standplaats cv – installatie en witgoedaansluitingen. De HR combi ketel is eigendom, bj 2010. Vanuit de keuken is er tevens een toegang naar de berging/schuur en naar de gezellige voortuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, waarvan een zeer ruime slaapkamer en twee iets kleinere. Ook hier zien we de oude balken terug.
Vanuit de berging/schuur is er een toegang tot de grote zolder.

Tuin : Deze grote tuin is een heerlijke plek om te vertoeven. De speelse indeling met organische vormen, die helemaal passen bij het landelijke karakter van de omgeving, zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de tuin in de verschillende jaargetijden. Achter bevindt zich een bosschage, waarin diverse zeldzame planten groeien.Bijzonderheden
De woning is goed onderhouden. Kenmerkend zijn de dikke, wit geverfde buitenmuren met luiken, die in de zomer voor een heerlijk koel huis zorgen en in de winter veel kou buiten houden. In de straat is er alleen bestemmingsverkeer. Bij de woning horen twee eigen parkeerplaatsen.


https://www.youtube.com/watch?v=yzckogge_bE&feature=youtu.be

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
143 m2
Perceeloppervlakte
755 m2
Bouwjaar
1880
Inhoud
803 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres