HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 19
Via Regia E 134,6217JX Maastricht

Via Regia E 134

6217JX Maastricht

65 m2 /
Vraagprijs € 169.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Goed onderhouden appartement met lift gelegen op de vijfde verdieping in het verzorgde complex "Victoria Regia", het appartement is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en een slaapkamer, tevens is er een privé berging gelegen op de begane grond van het complex.

Indeling
Begane grond:
Gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, intercom, trappenhuis en lift. Priveberging (5m²).

Vierde verdieping (bovenste verdieping):
Entree, hal met toegang naar alle vertrekken. Woonkamer (30m²) voorzien van een vloerbedekking en toegang naar het balkon (4m²) aan de voorzijde. Keuken voorzien van inrichting en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is er toegang naar de berging met de wasmachineaansluiting.
Slaapkamer (11,5m²) gelegen aan de achterzijde voorzien van een vloerbedekking. Nette badkamer met een inloopdouche en een vaste wastafel. Separaat toilet.

Extra informatie:
- Het appartement is goed onderhouden.
- Voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De servicekosten bedragen ca. € 265,64 dit is incl. voorschot stookkosten (€ 80,-), water, verzekeringen, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen, administratiekosten en opbouw reservefonds.

Algemene informatie :
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
65 m2
Bouwjaar
1965
Inhoud
210 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres