HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 297
Grevelingen  47,8032KZ Zwolle

Grevelingen 47

8032KZ Zwolle

154 m2 / 218 m2
Vraagprijs € 409.000,-
k.k.
De Gratis Makelaar
Foto's
Omschrijving

Deze woning bezichtigen? Dat kan! De bezichtigingen zullen zoveel als mogelijk plaatsvinden op 22 februari 2020. Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN 27 FEBRUARI 2020 TOT 20.00 UUR.

Indeling
Niets is wat het lijkt. Welkom in deze geschakelde twee onder één kap woning in de Aa-landen.
De woning heeft enorm veel leefruimte op de begane grond, is goed onderhouden en is praktisch ingericht. De leefruimte op de begane grond is met name door de fijne woonkeuken (30m2) zeer ruim te noemen. De woning staat aan een kindvriendelijk woonerf en grenst aan een speelveld in een park. Dit park loopt door tot aan de Wijde Aa.
Het woonerf grenst aan het winkelcentrum de Dobbe, alle voorzieningen zijn op loopafstand.
De woning heeft een hele ruime woonkeuken, grote woonkamer, vijf slaapkamers en een zolderruimte boven de keuken die eventueel als extra slaapkamer of door de aparte entree ingericht kan worden als kantoor aan huis.
De brede zonnige tuin ligt op het zuiden en heeft veel (speel)ruimte, vrijheid en privacy.

Begane grond:
Gang met meterkast en gemoderniseerd hangtoilet. Gezellige tuingerichte woonkamer met tuindeur. Er is een rookkanaal voor een houtkachel aanwezig. In de woonkamer ligt een massief eiken vloer.

De kamer en grote uitgebouwde woonkeuken zijn verbonden door middel van een ruime doorgang. De keuken is voorzien van de gebruikelijke inbouw apparatuur en vloerverwarming. De zonnige keuken grenst middels een grote dubbele schuifpui aan de tuin die op het zuiden ligt en wordt als woonkeuken gebruikt. In de bijkeuken en badkamer is ook vloerverwarming aanwezig.
Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken met eigen entree. In deze bijkeuken is een grote kast- en ladewand opgenomen.
Via een (losse) trap is de zolder bereikbaar. Er zijn verschillende opties voor het creëren van extra slaapkamer(s) of een kantoor aan huis.

Eerste etage:
Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers waarvan twee met goed onderhouden kunststof dakkapellen. Overloop met inbouwkast.
Moderne badkamer met ligbad en douche, wastafel en toilet. Op twee slaapkamers zijn er ruime inbouwkasten te vinden.

Tweede etage:
Via een vaste trap is de tweede etage bereikbaar. Hier is de aansluiting voor een wasmachine. Daarnaast zijn er twee (slaap)kamers ingericht. Er zijn drie dakramen op de zolderetage.


In de ruime achtertuin gelegen op het zuiden staat een (hout/tuin) hok en is een inpandige berging aanwezig.
De achtertuin is omringd door veel groen en kent veel mogelijkheden. In de voortuin staat een met sedum bedekte fietsenstalling.

What you see is not what you get...
Aan de voorzijde lijkt de woning klein en is het erf smal, eenmaal binnen is de ruime woonkeuken een verrassing als ook de achtertuin die over de hele breedte van de achterkant van de woning loopt. Er is een ruimte, vrijheid en privacy in de achtertuin die niet verwacht wordt op een woonerf in een woonwijk. Het daarachter gelegen groene park is vrij van honden en wordt goed onderhouden en verzorgd door de gemeente.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1979;
- Woonoppervlakte: 154 m2;
- Parkeren op eigen terrein;
- De bezichtigingen zullen zoveel als mogelijk plaatsvinden op 22 februari;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
154 m2
Perceeloppervlakte
218 m2
Bouwjaar
1979
Inhoud
557 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres