HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 43
Plantsoen  17,9367PG De wilp

Plantsoen 17

9367PG De wilp

295 m2 / 2190 m2
Vraagprijs € 470.000,-
k.k.
Makelaardij Th. van der Laan
Foto's
Omschrijving

Zeer nette en ruime woning met aangebouwd een winkel met een detailhandels vergunning van bijna 200 m2. De woning is ruim, goed onderhouden, moderne keuken en sanitair verder heeft de woning een kantoor, slaapkamer en badkamer op de begane grond en drie ruime slaapkamers op de verdieping. De winkel is modern, heeft een eigen ingang en is een woninginrichtingswinkel, gespecialiseerd in vloerbedekking en raambekleding. Achter de winkel / woning is aangebouwd een ruime geïsoleerde loods van circa 95 m2. Het geheel staat op een verhard terrein, zeer goed bereikbaar voor zowel auto,s als vrachtverkeer. De ruime tuin maakt het wonen en werken compleet met voldoende privacy en veiligheid voor spelende kinderen. Op het terrein staat nog een vrijstaande garage. Het goed lopend bedrijf is zins kort gevestigd in Leek.

Indeling
Woning, entree, hal, woonkamer, eetkeuken, via de hal naar een slaapkamer, badkamer met bad, douche en wastafel. Via de hal kunt u naar het kantoor en binnendoor naar de winkel. De winkel heeft een eigen representatieve entree, winkelruimte, goed verlicht en voorzien van een tweede verdieping. Het geheel is goed onderhouden en representatief.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal naar drie ruime slaapkamers waar een slaapkamer is voorzien van een balkon met uitzicht over de ruime tuin. Verder is op de verdieping een badkamer voorzien van een tweede toilet. De winkel heeft een tweede verdieping welke ingericht is als showroom.

Balkon
De slaapkamer op de verdieping is voorzien van een balkon.

Tuin
Zeer ruime tuin op het Westen, leuk ingericht en veilig voor kinderen.

Bijzonderheden
De woning en winkel staan aan een doorgaande weg. De winkel is voorzien van een verdieping. Er bestaat een mogelijkheid tot dubbele bewoning. Het geheel is keurig verzorgd en onderhouden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
295 m2
Perceeloppervlakte
2190 m2
Bouwjaar
1935
Inhoud
2370 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres