HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 317
De Anjen  43,9291PE Kollum

De Anjen 43

9291PE Kollum

112 m2 /
Vraagprijs € 269.000,-
k.k.
Van der Schaaf & Schievink
Foto's
Omschrijving

Prachtig op het zuiden, op de 1e verdieping gelegen ruim appartement met 2 balkons, eigen berging en parkeerplek in de parkeerkelder.
Het appartement met een woonoppervlakte van ca. 115m2 is gelegen in het meest oostelijk complex “Eskesstate”, aan de dorpszijde. Vanuit het appartement is er een prachtig uitzicht over de omgeving en het gemeentelijk groen. Door de zuidelijke ligging (1 balkon op zuiden en 1 balkon op westen) is er sprake van veel lichtinval en zon toetreding.

Indeling
Via de centrale entree met intercominstallatie is het lift- en trappenhuis bereikbaar. Het royale appartement beschikt over een ruime entree met toilet, bijkeuken/berging met Remeha combi-ketel, ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en 2e toilet, riante woonkamer met grote ramen en veel lichtinval en toegang tot ruim balkon, slaapkamer aan de zuidzijde met eveneens toegang tot balkon, halfopen keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur en met deur naar balkon westzijde, slaapkamer met toegang tot balkon aan de westzijde.
In de met de lift of via het trappenhuis bereikbare parkeerkelder bevindt zich een afgesloten privé-berging en een eigen parkeerplek.


Bijzonderheden
Het appartement ligt op korte afstand van het centrum van Kollum (ca. 500m). Het dorp Kollum met ca. 6000 inwoners beschikt over alle gewenste voorzieningen op het gebied van scholen, zorg, winkels en sport. Daarnaast zijn steden als Dokkum, Groningen en Leeuwarden vlot bereikbaar. Natuurgebieden zoals Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee liggen op 15 autominuten ten noorden van Kollum. Royaal wonen in een zeer comfortabel appartement, maak een afspraak voor een bezichtiging!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
112 m2
Bouwjaar
2001
Inhoud
352 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres