HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 681
Harmoniestraat  2,6432EN Hoensbroek

Harmoniestraat 2

6432EN Hoensbroek

121 m2 / 519 m2
Vraagprijs € 265.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Welkom in deze prachtige twee onder een kap woning in Hoensbroek. Gelegen in gezellige en kindvriendelijke wijk. Zeer centraal, nabij diverse uitvalswegen. Scholen en winkels op steenworp afstand. Een zeer gezellige en betrokken wijk. Met honden losloopgebied op loop afstand.

Modern en ruimtelijk ingericht, compleet gerenoveerd met een open verbinding met de achtertuin en voorzien van veel natuurlijk licht. De grote garage biedt plaats voor een auto en evt. werkbank. De onderhoudsarme achtertuin met overkapping biedt veel privacy en beschikt zelfs over een zwembad en drie comfortabele zit-gedeeltes.

De drie ruime slaapkamers zijn praktisch ingedeeld. De badkamer, voorzien van bad, douche, wastafel en toilet is praktisch ingedeeld.

Indeling
Begane grond: De entree biedt toegang tot de toiletruimte en de ruime woonkamer.
Open, lichte keuken met alle benodigde apparatuur.

De achterdeur biedt een open verbinding met de onderhoudsarme, gezellige achtertuin, met eigen achterom ingang via een deur.

1e verdieping: De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer met bad/douche/toilet.

+ Moderne recent gerenoveerde woning
+ Volledig omsloten, zonnige tuin met veel privacy
+ Prettige woonomgeving
+ Energiezuinige woning
+ Ruime indeling
+ Prettige achtertuin
+ Centrale ligging
+ Kindvriendelijke wijk
+ Ruime oprit
+ Voorzien van een grote garage

Wanneer deze prachtige woning uw aandacht heeft getrokken en u deze woning graag geheel vrijblijvend wilt bezichtigen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij zijn ook ’s avonds en in het gehele weekend bereikbaar op telefoonnummer 046-207 6006. Op onze website is bij iedere woning de mogelijkheid om de brochure te downloaden.

Volg ons op Facebook om er als eerste bij te zijn https://www.facebook.com/LWM.nu

Disclaimer:
Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs en koop beïnvloedbare zaken en datums alvorens de koop, of vraag het aan LWM. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren ten alle tijde het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien u als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Wij verstrekken ook de 'Vragenlijst' en 'Lijst van roerende zaken' op aanvraag (info@lwm.nu).

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
121 m2
Perceeloppervlakte
519 m2
Bouwjaar
1966
Inhoud
570 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres