HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 870
Leyweg  148,2545CW 's-gravenhage

Leyweg 148

2545CW 's-gravenhage

82 m2 /
Vraagprijs € 175.000,-
k.k.
Onesta Vastgoed
Foto's
Omschrijving

Gerenoveerde flatwoning van alle gemakken voorzien, met twee slaapkamers en héél véél licht én fantastisch uitzicht!

ZEER SCHERPE BIEDEN-VANAF-PRIJS

De getoonde prijs is geen 'vraagprijs' maar een 'bieden-vanaf-prijs'. Je kunt dus zelf bepalen wat de woning voor jou waard is. De uiteindelijke verkoopprijs kan hoger of lager uitvallen.
De prijs per vierkante meter voor gelijkwaardige woningen met deze staat van onderhoud ligt rondom €2.750 per m², dus de verwachting is dat deze flink hoger is.

We gaan zo verder, maar LET OP! Pak een pen en schrijf de volgende belangrijke datum snel even in je agenda!

OPEN HUIS
- Zaterdag 18 januari 2020 tussen 11:00 uur en 12:15 uur
- Maandag 20 januari 2020 tussen 13:00 uur en 13:45 uur
- De woning wordt uiterlijk woensdag 22 januari gegund aan de koper met het beste voorstel!

DE WIJK
Welkom in Leyenburg! (wist je dat Leyenburg volgens de laatste rapportages momenteel dé populairste wijk is voor kopers?) In deze rustige woonwijk vind je vooral flats en portiekwoningen, waarvan een deel gebouwd is voor de Tweede Wereldoorlog, en een deel na de oorlog tot de jaren '60. Aan de Veenendaalkade en de Soestdijksekade zorgen woonboten voor een gezellige en levendige sfeer. De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je terecht kan voor een work-out of lekker kunt ontspannen, en waar in de zomer allerlei evenementen worden gepland voor jong en oud, zoals Parkpop en het Milan Festival.
In het Florence Nightingalepark vind je een kinderboerderij. Heb je groene vingers maar zelf geen tuin? Dan kun je bijvoorbeeld in de buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) een volkstuintje huren.
Voorzieningen zijn overal rondom je nieuwe woning te vinden! Zo staat aan de overkant van de weg het vernieuwde Hagaziekenhuis, met in haar voortuin een prachtige nieuwe wijk! Je dagelijkse boodschappen haal je bijvoorbeeld bij het winkelcentrum Leyweg aan het Monnickendamplein. Kortom: hier ben je van alle gemakken voorzien!

DE WONING
Deze heerlijke ruime en vooral lichte flatwoning is gerenoveerd. Kom binnen via het keurige portiek. Sportieve instelling? Pak de trap! Veel zware boodschappen? Kies dan voor de lift. Deze brengt je naar de 10e verdieping vanwaar je via de galerij binnenkomt in jouw nieuwe droomhuis.
Aan de voorkant van de woning bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één ruime master bedroom. De hal is ruim en voorzien van een inbouwkast waar je bijvoorbeeld jassen en tassen kwijt kunt.
Aan de achterkant vind je – en bekijk vooral even de foto’s voor een goed beeld – de lichte(!) woon- en eetkamer. De grote ramen zorgen behalve voor licht ook voor een fantastisch uitzicht over Den Haag. Zo maak je nog eens indruk bij vrienden! Door het semi aparte eetgedeelte kun je de ruimte goed inrichten. De badkamer is, net zoals de keuken, volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Fijn detail: deze woning heeft een apart toilet. Kortom: zeker een bezichtiging waard!

GOED OM TE WETEN:
-Woonoppervlakte ruim 82m²
- Actieve VvE: bijdrage € 310,00 per maand (inclusief stookkosten verwarming en waterverbruik)
-Zeer lichte en ruime woon-/eetkamer
-Moderne keuken en badkamer
-Berging aanwezig
-Bieden-vanaf-prijs
-Verwarming via blokverwarming
-Fantastisch uitzicht
-Eigen grond
-Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
82 m2
Bouwjaar
1965
Inhoud
244 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres