HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 478
Spinnerijstraat  22,3295VM 's-gravendeel

Spinnerijstraat 22

3295VM 's-gravendeel

99 m2 / 204 m2
Vraagprijs € 215.000,-
k.k.
Van der Vinden Makelaars B.V.
Foto's
Omschrijving

Eerste kans in 2020

In de tijd waarin de voorraad te koop staande woningen steeds maar verder afneemt, is hier de eerste betaalbare leuke woning van 2020. Hoeveel betaalbare woningen er nog volgen zal moeten blijken.

Ook de komende jaren worden er veel minder nieuwe woningen gebouwd dan waar behoefte aan is, de druk op de woningmarkt zal dus alleen maar verder toenemen.

Een huurwoning is al helemaal niet meer te vinden. En met de huidige - extreem lage- rentestand koop je hier tegen zeer lage en gelijkblijvende kosten een eigen woning, die na 30 jaar lage lasten volledig vrij van hypotheek in eigendom kan/zal zijn. Of het is na een aantal jaren wonen en (verplicht) aflossen een mooie opstap naar een volgende woning.

Met zoveel (ver-)koopargumenten zou je eigenlijk niet verder hoeven lezen, geen afspraak moeten maken etc., maar gewoon direct kopen! Toch??

Zo gek is het gelukkig (nog) niet. Uiteraard gaan we proberen middels de foto's en tekst (zoals altijd) een reëel beeld te schetsen van de woning, waarna u zelf kunt inschatten of deze woning zou kunnen voldoen aan uw (woon)wensen.

Vanaf de Spinnerijstraat ben je binnen 2 minuten met de fiets en 5 minuten te voet bij de winkels en voorzieningen. Met de auto rijdt u binnen 2 minuten op de A16 en/of de N3.

Deze nette in 1968 traditioneel gebouwde hoekwoning is gelegen aan een rustige en brede straat - zonder doorgaand verkeer - en is in 2016 aan achterzijde vergroot d.m.v. het aanbouwen van een tuinkamer/serre.

De woning is gelegen op een mooi perceel van 204 m² eigen grond, de achtertuin ligt op het oosten. Door de brede straat en de geruime afstand met de aan zuidzijde gelegen woningen is er niet of nauwelijks hinder van schaduw van die panden en is de tuin zeer zonnig. In de tuin bevindt zich een stenen berging van 6 m².

De indeling is als volgt: hal met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de L-vormige leefruimte van 31 m², bestaande uit een doorzon woonkamer (688 x 350 met laminaatvloer en NOG meer lichtinval vanwege het zijraam) en open keuken (305 x 217) met moderne hoek inbouwkeuken voorzien van -apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en koelkast.

Vanuit de keuken bereikt u de praktische bijkeuken (325 x 217) met aansluitingen en afvoeren t.b.v. de wasapparatuur. De voormalige buitendeur in de bijkeuken biedt sedert de ‘uitbreiding’ toegang tot de tuinkamer/serre (350 x 325) met schuifpui naar de tuin.

Op de eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers (400 x 296, 296 x 282 en 304 x 270, alle voorzien van laminaat vloerafwerking en een inbouwkast) en keurige badkamer (270 x 131) met douchegelegenheid, wastafel en radiator.

Vanaf de overloop bereikt u - via een vliezotrap - de geheel bevloerde bergzolder, met onder meer de cv-ketel.

Het dak is geïsoleerd en de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De kozijnen van de tuinkamer/serre zijn uitgevoerd in kunststof.

Spreken de (vraag)prijs, de foto's en de tekst u aan? Neem dan contact op voor een bezichtiging. Dan kan bij ons 6 dagen per week.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
99 m2
Perceeloppervlakte
204 m2
Bouwjaar
1966
Inhoud
340 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres