HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 314
Breewaterstraat  31,1781GR Den helder

Breewaterstraat 31

1781GR Den helder

85 m2 / 110 m2
Vraagprijs € 127.500,-
k.k.
Laan Makelaars
Foto's
Omschrijving

Zoek je een leuk huis in het centrum van Den Helder? Dan is het bekijken van Breewaterstraat 31 zeker de moeite waard.

--------
DE WONING
--------
Achter de in 2018 geheel opgeknapte voorgevel bevinden zich op de begane grond een gang die toegang biedt tot de ruime woonkamer met aangrenzende uitgebouwde keuken. Deze is voorzien van een 90 cm breed SMEG gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, brede lades en granieten aanrechtblad. Vanuit een tussenhal achter de keuken kunt u naar het ruime achtererf met stenen schuur (ook bereikbaar via een steeg) en naar de gecombineerde badkamer met toilet wastafel en een afgescheiden doucheruimte.

Vanuit de keuken gaat een trap naar de verdieping met twee slaapkamers aan de voorzijde en de hoofdslaapkamer aan de achterzijde van het huis. Een vlizotrap geeft toegang tot extra bergruimte. De woning is goed onderhouden, en geheel voorzien van dubbelglas.

--------
OMGEVING
--------
Het huis ligt aan een autoloze straat, maar is door het neerlaten van de afsluiting (bijvoorbeeld bij een verhuizing ) goed bereikbaar. Alle centrumvoorzieningen zoals het NS- en busstation, meerdere supermarkten, winkels, daghoreca, het Stadspark, het filmhuis en de centrale bibliotheek liggen op loopafstand. Ook de bioscoop, de schouwburg en het gloednieuwe uitgaanscentrum op Willemsoord zijn in no-time te bereiken. Bijna om de hoek is een openbare school en vlakbij zijn ook opvang gelegenheden voor kinderen. En verder is het Helderse stadscentrum de afgelopen jaren enorm opgeknapt en dat gaat in de komende jaren nog wel even door.

Voor lekker uitwaaien of een wandeling bij zonsondergang bent u zo op de Helderse Zeedijk. En wat Den Helder verder betreft: strand, duinen, de meeste zonuren van Nederland, wat wil je nog meer?

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
85 m2
Perceeloppervlakte
110 m2
Bouwjaar
1890
Inhoud
230 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres