HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 47
Ruttenhoek  11,5712JE Someren

Ruttenhoek 11

5712JE Someren

130 m2 / 392 m2
Vraagprijs € 369.000,-
k.k.
Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed
Foto's
Omschrijving

Op rustige en gewilde locatie gelegen uitgebouwde vrijstaande woning. Deze geheel vrijstaande woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een zeer ruime woonkamer en kantoor-/speelkamer. Tevens is de woning voorzien van een garage. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met stoomdouche. Achtertuin op het zuiden met zeer veel privacy! Fijne, ruime gezinswoning op een rustige woonlocatie nabij speelplein, basisschool en ook niet ver van het centrum. Beslist een woning die u van binnen moet zien!

Indeling
Entree, hal met toiletruimte en meterkast. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. De vloer is voorzien van een siergrindvloer. De toiletruimte is voorzien van vrijdragend toilet met verzonken reservoir en fonteintje. De meterkast is voorzien van 5 groepen en aardlekbeveiliging.

Keuken:

Open keuken in u-opstelling. De keuken is voorzien van 5 pits gasfornuis, spoelbak met lekbak, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en oven. Door de aanbouw is hier de sfeer van een eetkeuken gecreëerd, waardoor het hier zeer plezierig vertoeven is.

Woonkamer:

De woonkamer is zeer royaal te noemen en ook heel praktisch in te delen. De ruimte aan de voorzijde is ideaal als zitkamer. De ruimte aan de achterzijde is ideaal als eetkamer, maar door de omvang leent deze zich ook voor andere indelingen! Aan de achterzijde is de woonkamer voorzien van een schuifpui. De wanden zijn voorzien van stucwerk en de vloer is voorzien van siergrind.

Kantoor-/speelkamer:

Praktische, separate ruimte! Ideaal als kantoor of speelkamer. Fraai uitzicht op de tuin. Deze ruimte is voorzien van rolluik, siergrindvloer en schoonmetselwerk wanden.

Garage:

Zeer ruime garage (8,00 x 3,00 meter) met elektrisch bedienbare deur (rolluik).Eerste verdieping
Overloop waaraan 3 slaapkamers, de badkamer een de CV-ruimte gelegen zijn.

Slaapkamer 1:ca. 3,50 x 3,45 meter. Ouderslaapkamer voorzien van laminaatvloer, stucwerkwanden en rolluik
Slaapkamer 2:ca. 4,68 x 2,23 meter. Voorzien van laminaatvloer en stucwerkwanden
Slaapkamer 3:ca. 4,68 x 2,33 meter. Voorzien van laminaatvloer en stucwerkwanden
De tot de ‘nok’ opengewerkte plafonds zijn kenmerkend voor deze woning.
Was-/CV ruimte:

Zeer praktische ruimte met aansluitingen witgoed en CV-opstelling (Itho combiketel ca. 2011). Tevens is hier een kleine bergzolder.


Tuin
De tuin is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy. Keurig aangelegde tuin met terras met zonneluifel, vijver en borders. Tevens is een tuinhuisje aanwezig. Praktische vrije achterom met fietsenberging.

Bijzonderheden
Algemeen:

•Vrijstaand, uitgebouwd woonhuis met garage en kantoor-/speelkamer.
•Speels ingedeelde woning!
•Zeer veel privacy biedende tuin op het zuiden!
•Rustige, kindvriendelijke ligging nabij basisschool en speelgelegenheid.
•Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben om een juiste indruk te krijgen; u bent van harte uitgenodigd.
•Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinkelsche”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
•de overdrachtsbelasting
•notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
•Notariskosten voor de hypotheekakte
•Kadastrale kosten
•Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
•Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
130 m2
Perceeloppervlakte
392 m2
Bouwjaar
1978
Inhoud
430 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres