HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1392
Kroonstaddreef  21,3067RT Rotterdam

Kroonstaddreef 21

3067RT Rotterdam

86 m2 /
Vraagprijs € 185.000,-
k.k.
Prodeomakelaar
Foto's
Omschrijving

PRO DEO Makelaar, jouw gratis makelaardij biedt aan: Ruime maisonnette op de begane grond en 1e verdieping, met tuin gelegen aan een prachtige locatie. Namelijk aan het park!

De PRO DEO Makelaar
Alle woningen die de PRO DEO makelaar verkoopt worden verkocht via ons biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen. De woning kan bekeken worden tijdens het aangekondigde Open Huis, u bent van harte welkom! Graag ontvangen wij wel uw aanmelding hiervoor!


In een autovrije straat, aan een prachtige locatie aan het park ligt deze ruime 3-kamer maisonnette. Dit appartement beschikt maar liefst over 2 verdiepingen, gelegen op de begane grond én 1e verdieping van een kleinschalige appartementencomplex aan de rand van Oosterflank, in een straat met alleen bestemmingsverkeer. De wijk beschikt over een supermarkt en ligt nabij het winkelcentrum 'Alexandrium', ziekenhuis, diverse sportgelegenheden, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.

De entree is bereikbaar via je eigen toegangsdeur op de begane grond, welke voorzien is van een overkapping zodat je beschut staat tegen de weersinvloeden. In de hal tref je het toilet, meterkast, trap naar de eerste verdieping en de toegang naar de woonkamer.

Woonkamer is ruim van opzet en heeft een rijkelijk hoeveelheid aan lichtinval doormiddel van diverse raampartijen zowel in de woonkamer als in de keuken aan de voorzijde. De ruimte onder de trap is efficiënt benut doormiddel van een afgesloten provisieruimte.
De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en heeft een strakke inrichting, beschikt tevens over diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping
Via de overloop heb je toegang tot twee tal slaapkamers en de badkamer.
De grootste slaapkamer, van maar liefst ca. 15 m²) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een vaste kastenwand.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde doet zeker niet ten onder aan de grootste slaapkamer, deze is maar liefst ca 12 m².
Zeer complete badkamer met een ligbad, separate douche, toilet , wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Tuin
Diepe achtertuin met een verhard terras, veel groen en een berging gelegen aan de achterzijde.


Kenmerken:
- Ruim 3-kamer maisonnette
- Gelegen aan
- Dubbel glas met ventilatieroosters
- Stadsverwarming
- Eigen tuin mét berging


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk op de foto van de woning of via Funda kom je op het biedingsplatform van Vastgoed Auctions, hier kun je een account aanmaken. Nu kun je een bod uitbrengen op deze woning binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard kun je bij je bod een voorbehoud van financiering op bouwkundige keuring aangeven. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
86 m2
Bouwjaar
1981
Inhoud
307 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres