HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 26
Peppelhorst  31,2742CT Waddinxveen

Peppelhorst 31

2742CT Waddinxveen

88 m2 /
Vraagprijs € 198.000,-
k.k.
Gouwestad Makelaardij
Foto's
Omschrijving

“Horsten” alarm!

Ben je opzoek naar een mooi en instapklaar appartement op een van de “Horsten”, dan is dit wellicht je kans. Op de 4de verdieping van de Peppelhorst bieden wij namelijk nu een fraai appartement aan die zonder enig kluswerk van belang betrokken kan worden. Zo zijn de badkamer en het toilet geheel gerenoveerd in 2018 en dateert de keuken uit 2014. Wanden en vloer zijn keurig afgewerkt en het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing. Het balkon van dit appartement is “woning breed” en ligt gunstig op het zonnige westen. In de onderbouw is een privé berging aanwezig. Het appartementencomplex heeft een keurig en afgesloten entree, met toegang tot de appartementen middels een intercom en dubbele liftinstallatie. De Vereniging van Eigenaren is er zeer actief, waardoor het complex goed onderhouden is. Rondom de appartementen zijn de tuinen het afgelopen jaren opnieuw aangelegd en ingericht. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het voorgelegen parkeerterrein.


Indeling
Indeling:
Algemene ruimtes: Centrale hal met bellenbord, brievenbussen en intercom. De entree naar de bergingen, trappenhuis en de liften is niet vrij toegankelijk, maar afgesloten met een elektrisch bediende schuifdeur. Zowel de centrale hal op de begane grond, als ook die op de verdieping is goed onderhouden, recent opnieuw betegeld en maakt een verzorgde indruk.

Appartement: Het appartement heeft een centraal geplaatste gang. Van hieruit kom je in de grote hal, van waaruit er toegang is tot diverse andere ruimtes. Het gehele appartement is voorzien van dezelfde Frans eiken houtenvloer. De woonkamer is heerlijk ruim (bijna 28m²) en heeft een schuurwerk plafond, dat deels verlaagd is en is voorzien van inbouwverlichting. Heel praktisch is de toegang tot het balkon vanuit de woonkamer. Vanaf de vierde verdieping heb je leuk vrij uitzicht en je profiteert hier van een gunstige ligging op het westen, waardoor je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. De half open keuken is royaal en biedt indien gewenst ruim plaats aan een flinke eettafel. De keuken is in 2014 vervangen en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In één van de kasten is een moderne badgeiser geplaatst.

Het appartement heeft een aangepaste indeling als het gaat om de badkamer en de oorspronkelijk beide slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is bij de renovatie in 2018 namelijk uitgebouwd in één van de slaapkamers die vervolgens is samengevoegd met de kleinste slaapkamer. Het resultaat daarvan is een grote moderne badkamer en een riante slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is vervolgens bijzonder fraai uitgevoerd met een mooi badkamer meubel, inloopdouche, moderne vloer en wandtegels en gestuukt plafond. Werkelijk een plaatje om te zien! Ook het toilet met hangend closet is in 2018 vervangen en is qua stijl gelijk aan die van de badkamer. Aan de galerijzijde bevindt zich de tweede slaapkamer die uitgevoerd is met drie vaste kasten. In de gang zijn nog twee vaste kasten aanwezig. Een daarvan is de meterkast met daarin onder andere de moderne groepenkast met 6 groepen en aardlekbeveiliging.


Bijzonderheden
Bijzonderheden: De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren is € 155,- per maand, exclusief een voorschot van circa € 50,- voor de blokverwarming van het appartement. De warmwatervoorziening is door middel van een geiser (eigendom en geplaatst in 2011). Het appartement is gelegen in nabijheid van winkels, openbaar vervoer (bus en trein), scholen, sportfaciliteiten en het Gouwebos. Voor het appartement ligt een gezellig groot speelveld. Hier staan voorzieningen voor de allerkleinsten en de oudere jeugd kan er prima voetballen. Het uitzicht vanuit de keuken over de groene omgeving is zeker fraai te noemen!

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
88 m2
Bouwjaar
1969
Inhoud
270 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres