HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 51
De Redoute  58,3243BE Stad aan 't haringvliet

De Redoute 58

3243BE Stad aan 't haringvliet

160 m2 / 330 m2
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
Bezuijen Bemiddeling
Foto's
Omschrijving

Deze twee onder één kap woning met garage is gelegen in het nieuwbouwproject Havenstadt en is inmiddels opgeleverd.

De woning is uiterst rijk gedetailleerd en gebouwd met hoogwaardige materialen en is voorzien van o.a. een garage, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de gehele begane grond, heipalen voor een eventuele uitbouw en zonnepanelen op het dak. Het gaat hier om een pareltje in het project. De unieke ligging met de tuin op het zuiden en blijvend polderzicht!

LOCATIE
Het project ligt in het dorp Stad aan het Haringvliet, onder de rook van Middelharnis. Binnen 5 autominuten zijn de middelbare scholen, de winkels, de horeca en centrumvoorzieningen van Goeree-Overflakkee bereikbaar. Basisonderwijs, openbaar vervoer, de jachthaven en een strandje is op loopafstand. Voor forenzen is dit een uitgelezen kans om een woning te kopen op een acceptabele reisafstand van de stad. Ervaar de rust en het prettige leefklimaat van het platteland met een directe aansluiting naar de stad. Stads wonen met een dorps karakter! De woning ligt geheel kindvriendelijk en er is maar één toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer. Dit geeft een veilig gevoel, voor u en uw kind. Voetgangers en fietsers bereiken via een verbindingsbrug de scholen, het strandje en de jachthaven.

INDELING
Begane grond: entreehal, meterkast, toilet (deze moet u zelf nog realiseren ) en trapopgang, ruime woonkamer van 30 m² en een riante keuken opstelplaats met diverse mogelijkheden. De gehele begane grond is standaard voorzien van vloerverwarming. U kunt uw leefruimte aanzienlijk uitbreiden door middel van de optionele aanbouw 6.00 x 2.40 over de gehele breedte van de woning, die heipalen zijn hier reeds voor aanwezig.

1e verdieping:
De eerste verdieping biedt plaats aan drie ruime slaapkamers en een badkamer, deze moet u zelf nog realiseren.

2e verdieping:
De tweede verdieping is per vaste trap bereikbaar, CV opstelplaats, wasmachine- en drogeraansluiting. Een vierde en vijfde slaapkamer behoort hier tot de mogelijkheden.

Tuin
Heerlijke tuin op het Zuiden met uitzicht over het polderlandschap! Deze woning is voorzien van een ruime garage en er is een parkeervoorziening op eigen grond.

Bijzonderheden
De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen waaronder een chique donkere steen, lichte kozijnen, brede boeidelen, draai/kiep ramen op de verdiepingen, keramische dakpannen.

Deelauto’s
Met de realisatie van nieuwbouwproject Havenstadt heeft Stad aan ’t Haringvliet een primeur op Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat een nieuwbouwwijk compleet met deelauto project op deze schaal wordt ontwikkeld. Voor u als bewoner betekent het gebruik van een deelauto geen extra kosten voor het bezit van een tweede auto in het huishouden, maar een flexibele en duurzame manier van mobiliteit. Zo betaalt u niet langer voor bezit, maar voor gebruik.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
330 m2
Bouwjaar
2019
Inhoud
480 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres