HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 26
Eikenhof  55,2678RC De lier

Eikenhof 55

2678RC De lier

150 m2 / 242 m2
Vraagprijs € 389.000,-
k.k.
Melior
Foto's
Omschrijving

Deze 7 kamer hoekwoning met 242m² grond biedt echt enorm veel mogelijkheden! Een werkkamer/studeerkamer op de begane grond, een 11 meter brede achtertuin en een uitgebouwde woonkamer. Absoluut een bezichtiging waard!

Indeling:
Entrée, ruime hal met toilet (zwevend met fonteintje), meterkast, trapopgang naar 1e etage, toegang tot keuken en studeer-/werkkamer. Deze studeerkamer kan uiteraard ook als slaapkamer gebruikt worden. De keuken is open naar de woonkamer toe en voorzien van een L-vormig keukenblok. Er is een voorraadkast onder de trap. De woonkamer is door het lichtdoorlatende dak van de uitbouw heel licht en verdeeld in een zithoek en een eethoek. De zithoek is sfeervol door de allesbrander. Vanuit de uitbouw zijn er openslaande deuren naar de tuin.

1e etage:
Doordat het trappenhuis 'buiten de woning' geplaatst is blijft er een ruime overloop over. Hier treft u de ketelruimte aan, waarin een hoop bergruimte is. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douche, 2e zwevend toilet en een wastafel. De oorspronkelijk 3 kamers zijn aangepast naar 2 slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer een zeer riante inloopkast/inloopkamer heeft. Dit kan uiteraard weer eenvoudig aangepast worden.

2e etage: Ruime en lichte overloop door de koepel (is reeds vervangen). De wasmachineruimte is betegeld en voorzien van een wasbakje. Er zijn 2 slaapkamers, waarbij de linkerkamer met grote inbouwkast en direct toegang heeft tot het dakterras. De rechterkamer heeft toegang tot het kasje die veel ruimte biedt. Vanuit dit kasje is het dakterras eveneens bereikbaar.

De tuin biedt vele mogelijkheden. Door de hoekligging en de breedte van de tuin kunt u altijd kiezen voor zon of schaduw. U kunt de hele dag in de zon zitten. Er is een stenen berging en nog een losse kunststof berging aanwezig. Het hoogteverschil en de vlonder zorgen voor een speelse indeling. Via de zij-uitgang is het bruggetje naar de Diepenburg en het park "De Lierhout" te bereiken met een speeltuin, kinderboerderij en groot sportveld.

Bijzonderheden:
Het trappenhuis is afgewerkt met kunststof delen in 2019.
Diverse ruiten zijn in 2019 en 2020 vervangen.
Schilderwerk 2019.
Dak berging 2018.
Koepel vervangen: ca. 2010.
Vlonder in tuin 2018.
Gevelreiniging en voegwerk: ca. 2010.
Nieuwe dakplaten en betimmering uitbouw: 2019.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
150 m2
Perceeloppervlakte
242 m2
Bouwjaar
1978
Inhoud
450 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres