HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 81
Lage Kanaaldijk  24,6212AG Maastricht

Lage Kanaaldijk 24

6212AG Maastricht

193 m2 / 104 m2
Vraagprijs € 349.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Volledig te moderniseren, halfvrijstaand, karakteristiek herenhuis voorzien van woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, badkamer en een kleine patiotuin, de woning is gelegen in de geliefde wijk Sint Pieter en biedt veel mogelijkheden.


Indeling
Souterrain:
Twee ruime kelderruimtes resp. 19m² en 14m². De kelder heeft geen stahoogte.

Begane grond:
Entree, hal met de meterkast. Woonkamer verdeeld over een zitkamer en een eetkamer, beide 17m² groot. Middels een tussenportaal is er toegang naar de keuken en de patiotuin. De keuken is 9m² en heeft een eenvoudig keukenblok met een spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang naar het toilet.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (23m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (17m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 en de badkamer zijn ook aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een douche. Slaapkamer 3 is voorzien van een vaste wastafel met geiser. Deze 3e kamer kan middels een kleine aanpassing worden gesplitst in een ruimere badkamer en inloopkast.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer 4 is 24m² en is aan de voorzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 5 is 18m² en biedt middels een trap toegang naar de vide. Deze kamer is altijd in gebruik geweest als zolderkamer.

Bijzonderheden
Extra informatie:
- De woning dient volledig te worden opgeknapt en te worden gemoderniseerd.
- Enkele authentieke elementen zijn aanwezig.
- Volledig voorzien van authentieke houten kozijnen met enkele beglazing.
- Verwarming geschiedt middels gaskachels.
- De woning biedt diverse mogelijkheden.

Algemene informatie:
De woning is gelegen in de geliefde wijk ''Sint Pieter'' op loopafstand van het stadspark, het Jekerdal, diverse winkelvoorzieningen en scholen. De oude binnenstad is op fietsafstand gelegen.
Uitvalswegen richting België en het centrum van Maastricht zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
193 m2
Perceeloppervlakte
104 m2
Bouwjaar
1920
Inhoud
936 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres