HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 44
Oosteind  24,5161MJ Sprang-capelle

Oosteind 24

5161MJ Sprang-capelle

87 m2 / 520 m2
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Goed onderhouden twee-onder-een-kap woning met oprit, twee garages, drie slaapkamers en een diepe tuin op riant perceel van 520 m².

De vrijheid om te doen en laten wat je wilt.
Je thuis mag best een beetje geweldig zijn. Herstel: dat moet het zijn. Het is de plek waar je alle zorgen van je af moet kunnen laten vallen en je kunt focussen op de mooie dingen in het leven. Thuis is waar je ongestoord je gang kunt gaan. Oosteind 24 in Sprang-Capelle staat nu te koop. Als symbool van het feit dat het leven geen of-of hoeft te zijn. Wil je je helemaal uit kunnen leven? Hier zit je gebakken. Ga kijken en je kunt niet anders dan direct verkocht zijn.

Plaats voor samen of even alleen
In het huis dat je je thuis noemt, heb je natuurlijk voldoende ruimte. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De twee-onder-een-kapwoning uit 1952 heeft een fijne woonkamer en een ruime keuken, waar je de ruimte hebt om gezellig samen te zijn of je bezoek te entertainen. En er is nog een fraaie bonus: achter de keuken kun je de boel even echt helemaal de boel laten en je overgeven aan de warmte van…je eigen sauna! Soms heb je gewoon even heel veel geluk. Op gezette momenten wil je vast ook wat tijd voor jezelf hebben. Ook dat kan, in een van de drie slaapkamers in het huis. Allemaal je eigen plek. Ook dat is echt thuis zijn.

De juiste sfeer
Thuis voel je je natuurlijk vooral heel erg op je gemak. De sfeer in deze woning is op precies de juiste manier ouderwets gezellig. Alles is keurig onderhouden, dus veel klussen is niet nodig als je dat niet wilt. Je kunt je spullen binnenzetten en beginnen met wonen, of je past de kleuren een beetje aan je eigen smaak aan en zet zo de sfeer in huis definitief naar je hand. Veel moeilijker hoeft het allemaal niet te zijn in het huis waar je je echt op je plek voelt. Waar je direct al het gevoel hebt dat je het helemaal voor elkaar hebt.

Je eigen vrijstaat
Je wilt natuurlijk de ruimte hebben om je over te geven aan de dingen die je leuk vindt om te doen. Vrij zijn is onbegrensd leven. Op een perceel van liefst 520 vierkante meter en met twee garages en een oprit heb je natuurlijk weinig meer te wensen over. Hobby? Kies maar een plek. Werken? Geen probleem. Spullen opslaan? Ja hoor. Alles kan en je hebt meer dan voldoende privacy om je niet tegengehouden te voelen. Je woont hier lekker in je eigen vrijstaat. De voorzieningen in Waalwijk zijn niet ver weg en je staat ook binnen een mum van tijd middenin de natuur. Zo heb je het beste van alle werelden.

Nooit meer of-of
Oosteind 24 in Waalwijk is van jou voor 295.000 Euro. Je koopt dan niet zomaar een huis. Je koopt het ultieme gevoel van vrijheid. Je koopt de wetenschap dat je voortaan echt kunt doen wat je wilt en door niemand wordt gestoord. Je koopt vanzelfsprekende gezelligheid op een fijne locatie. Ga gewoon eens kijken. Bijzondere dingen moet je zelf ervaren. De rondgang door de woning vertelt je dat je kunt stoppen met verder zoeken omdat je echt alles hebt gevonden. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen op riant perceel van 520m²;
• Voorzien van een oprit en twee garages;
• Diepe tuin op het noorden;
• Voorzien van dubbel glas behoudens raam in de badkamer;
• Beschikt over rolluiken;
• Mogelijkheid voor het creëren van mantelzorg/ aanleunwoning;

Wil je deze tweekapper bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
87 m2
Perceeloppervlakte
520 m2
Bouwjaar
1952
Inhoud
328 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres