HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 664
Doetinchemseweg  1 C, D en E,7051AA Varsseveld

Doetinchemseweg 1 C, D en E

7051AA Varsseveld

Vraagprijs € 1.150.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Drie winkelobjecten van in totaal circa 968 m² VVO, gelegen in het centrum van het Gelderse dorp Varsseveld. De objecten zijn momenteel verhuurd aan de landelijke winkelformules Kruidvat en Ter Stal. De andere winkelruimte staat leeg maar beschikt wel over een pinautomaat die is verhuurd aan ABN-Amro.

De objecten zijn in 2001 gebouwd en verkeren zowel aan de binnen- als buitenzijde in goede staat van onderhoud en hebben een frisse uitstraling. In 2015 is een deel van het platte dak vernieuwd. De winkels en bovengelegen woningen vormen gezamenlijk een gezonde en goed functionerende VvE. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. 

De winkels zijn gunstig gelegen nabij het centrale Kerkplein met de Laurentiuskerk. In het centrum zijn diverse landelijke winkelformules zoals Action (tegenover de Kruidvat), Gall & Gall, Coop, Welkoop, Dio drogisterij, Rabobank en Aldi gevestigd alsmede diverse lokale ondernemers en gezellige horecagelegenheden.

Het verzorgingsgebied van Varsseveld wordt geschat op circa 10.000 mensen. De Gemeente en diverse projectontwikkelaren zijn actief bezig om het centrum van Varsseveld van impulsen te voorzien. Het centrum is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A18 en vanuit buurland Duitsland. 

IEDER APPARTEMENTSRECHT IS OOK LOS TE KOOP


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
2001
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres