HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1150
Marspoortstraat  17-19,7201JA Zutphen

Marspoortstraat 17-19

7201JA Zutphen

Vraagprijs € 2.250.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Geheel pand waarin een hotel en restaurant zijn gehuisvest van in totaal circa 769 m² gelegen in het historische centrum van Zutphen. Het pand bestaat uit drie bouwlagen plus een kelder.

Het restaurantgedeelte heeft een capaciteit van circa 120 zitplaatsen met een ruime serre aan de Berkel. Het restaurant is sfeervol ingericht in moderne stijl met rustieke elementen, geschikt voor ontbijt, lunch en diner en biedt plek voor feesten en partijen. Verder is het voorzien in de standaardelementen zoals een entree, toiletruimten, (professionele) keuken inclusief diepvries en koelcel en kantoor. De kelder biedt plaats voor opslagruimte. Op de 1e en 2e verdieping is het hotel gesitueerd. Het hotel herbergt 15 moderne hotelkamers inclusief badkamer en beschikt over een eigen entree waardoor gasten zelf kunnen in- en uitchecken.

De vrijwel directe verbinding naar de provinciale wegen (N348 en N345) maken de locatie zeer goed bereikbaar. Op nog geen tien minuten loopafstand van het pand is een grote openbare parkeergelegenheid gesitueerd. De dichtsbijzijnde bushalte alsmede het treinstation zijn gelegen op slechts 5 minuten loopafstand. Hierdoor is het pand ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

De Marspoortstraat is de verbinding tussen het voetgangersgebied en de IJsselkade en is recent heringericht. Het verzorgingsgebied telt circa 150.000 inwoners en de stad kent een rijke geschiedenis, waarvan vele sporen in het centrum nog zichtbaar zijn. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds in het centrum te bewonderen. Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca en evenementen.

Het object is gelegen in een gebied waar het bestemmingsplan "Oude stad/IJsselkade" van toepassing is. De enkelbestemming betreft "gemengd" met een functieaanduiding "horeca tot en met horecacategorie 2". Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca tot en met categorie 2, maatschappelijke voorziening, en dienstverlening van toepassing. Daarnaast is op de verdieping wonen toegestaan.

 


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1836
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres