HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1625
Rijksweg Noord  12,6162AH Geleen

Rijksweg Noord 12

6162AH Geleen

Vraagprijs € 179.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Een verhuurde winkelruimte en werkplaats/garage van ca. 540 m² in Geleen. 

Het object geniet een goede ligging aan de bekende en markante Rijksweg Noord, welke zich aan de rand van het gerevitaliseerde centrum van Geleen bevindt. 

De Rijksweg Noord heeft een directe verbinding met de snelweg A76/E314, die binnen enkele minuten per auto bereikbaar is. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, met een bushalte op 150 meter afstand en de treinstations Geleen-Oost en Geleen-Lutterade op slechts een kilometer afstand. De winkelruimte is toegankelijk vanaf zowel de Rijksweg Noord (voorkant) als de Oude Maastrichterweg (achterkant).

Parkeren is mogelijk langs de Rijksweg (betaald), op de Oude Maastrichtseweg (gratis) en in de achtergelegen parkeergarage Marktgarage (betaald).

Het gebied rondom het object kent een goede mix aan bedrijvigheid. Diverse regionaal- en landelijke georiënteerde retailers zijn gevestigd binnen het nieuwe gedeelte van het centrum. Van oudsher is de Rijksweg Noord een retaillocatie, waar diverse kwaliteit- en speciaalzaken jarenlang hebben gefloreerd. 

Het object valt binnen het bestemmingsplan 'Geleen Centrum'. Het object beschikt over de bestemmingsomschrijving 'Centrum-2', welke mogelijkheden biedt voor onder andere:

dienstverlening;maatschappelijke voorzieningen;culutrele en ontspannende voorzieningen;bedrijven in de categorieën A en B als vermeld in de staat van bedrijfsactiviteiten;detailhandel (onderhavig pand beschikt over de functieaanduiding 'detailhandel');een supermarkt, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘supermarkt’;horeca in categorie I, IIA, IIB en III als vermeld in de staat van horeca-activiteiten ter plaatse van de aanduiding ‘horeca’;wonen.* Het is mogelijk om de bovenwoning van circa 108 m² met dakterras erbij te kopen, de woning heeft een eigen ingang (en huisnummer) aan de Oude Maastrichterweg. Momenteel word de woning verhuurd voor € 690,- per maand /  €8.280,- per jaar. De totale vraagprijs inclusief de bovenwoning is € 280.000,-


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1960
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres