HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1625
Grote Looiersstraat  19,6211JH Maastricht

Grote Looiersstraat 19

6211JH Maastricht

Vraagprijs € 0,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Monumentaal studentenpand aan de Grote Looiersstraat 19. Het pand telt in totaal 17 kamers. De Grote Looiersstraat is gevestigd in de wijk Jekerkwartier. Het westelijke deel van de wijk is vooral bekend als studentenwijk. Hier is dan ook een grote diversiteit aan voorzieningen te vinden, zoals cafés, restaurants en een aantal instellingen van de Universiteit en Zuyd Hogeschool.

De kamers zijn ingericht met een bed, kast, tafel en stoelen. Er is ook een eigen wastafel in de kamer. Andere gedeelte voorzieningen zijn meerdere douches en toiletten die worden gedeeld met in totaal 8 huurders per verdieping. Op de bovenste verdieping vindt u een wasruimte met meerdere wasmachines.

Huis met een brede lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance met profiellijsten, horizontale banden en hoekblokken van natuursteen. Vensterkruisen en middenstijlen uitgebroken. Hoofdgestel afgekapt. In het midden een rondbogige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met blokwerk en verdiepte panelen.


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1771
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres