HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 664
Van Hasseltkade  20, Kleine Gra,6211CD Maastricht

Van Hasseltkade 20, Kleine Gra

6211CD Maastricht

Vraagprijs € 0,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Rijksmonument bestaande uit een bedrijfsgedeelte op de begane grond, zestien zelfstandige studio-appartementen en vijf parkeerplaatsen. Het object is gelegen op een A1- locatie in het historische stadscentrum van Maastricht en beschikt over de vereiste omgevingsvergunning.

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Centrum’ met bestemming ‘Gemengd-1’ van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca, kantoren, cultuur en ontspanning, consumentenverzorgende ambachtelijke bedrijvigheid en wonen toegestaan.

Op loopafstand zijn er diverse winkels waaronder de Jumbo, Sissy-Boy, Subway en de H&M. In de directe omgeving bevinden zich openbare betaalde parkeerplaatsen, alsmede overdekte parkeergarages Q-Park, De Kolonel en Mosae Forum.

Maastricht is een van Nederlandse meest monumentale steden na Amsterdam en heeft circa 125.000 inwoners. Het winkelgebied heeft allure en een internationale faam. De sfeer, de gastvrijheid en de Bourgondische leefwijze maken Maastricht tot een stad, waar het prettig vertoeven is.


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
17901891
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres