HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 12
Kogge  5-28,8242AS Lelystad

Kogge 5-28

8242AS Lelystad

Vraagprijs € 180.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Aangeboden wordt een gemoderniseerde eengezinswoning van circa 110 m² in een goede woonwijk te Lelystad. Ideaal als beleggingsobject aan te houden want bij verhuur is een rendement van ruim 7% haalbaar.

De woning wordt u aangeboden op erfpacht (eeuwigdurend), de hieraan verbonden erfpachtkosten bedragen € 176,25 per maand (fiscaal aftrekbaar).  De erfpachtvoorwaarden voldoen aan de daarvoor bestemde regelgeving en zijn goedgekeurd door NHG.

Het object is in goede staat van onderhoud. Reeds is er een nieuw toilet en een nieuwe badkamer geplaatst. Tevens is de binnenzijde geheel geschilderd en beschikt het object over een nieuwe laminaat vloer. 

Winkels en andere primaire voorzieningen liggen op loofafstand. Ook is het NS station op vijf minuten fietsafstand gelegen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, gerenoveerd toilet, trapopgang, woonkamer, keuken, voortuin en achtertuin, parkeergelegenheid eigen terrein.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers. gerenoveerde badkamer.

2e verdieping: voorzolder met opstelplaats cv-installatie (2010), slaapkamer (4e).

Bijzonderheden: 

Bouwjaar 1977;Woonoppervlakte 110 m²;Kavel 157 m² (in erfpacht uitgegeven, canon € 176,25 p/mnd);Gelegen aan een rustige (wijk)weg met alleen bestemmingsverkeer;Parkeren op eigen terrein;Vrijstaande stenen berging voorzien van elektra;Voordeel overdrachtbelasting voor verkoper;Projectnotaris FKJ Lelystad;Aanvaarding per direct;In Lelystad is een grote vraag naar huurwoningen.

Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1977
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres