HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1625
Emmaplein  8 & 8a,3722AD Bilthoven

Emmaplein 8 & 8a

3722AD Bilthoven

Vraagprijs € 459.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Geheel pand van in totaal circa 117 m² in het centrum van Bilthoven. Verhuurde winkelruimte gelegen op de begane grond met een VVO van 37,6 m² met buitenruimte en een bovenwoning van circa 79,7 m² GBO.  De winkelruimte is al jaren verhuurd aan Hoogenboom & Bogers fine jewellery.

De bovenwoning bestaat uit twee bouwlagen en is thans (voor verhuur of eigen gebruik) beschikbaar. Voorzien van een eigen opgang aan de zijkant en bestaande uit een woonkamer, keuken, toilet en badkamer op de eerste verdieping en een dakterras aan de achterzijde en een klein balkon aan de voorzijde, een tweetal slaapkamers en een inpandige berging op de tweede verdieping.

Het Emmaplein is zeer goed bereikbaar met de auto. De Soestdijkseweg-Noord ligt op enkele autominuten waar vandaan de ringweg N234 en de snelwegen A27/A28 te bereiken zijn. Het NS Station Bilthoven, met de diverse busverbindingen, ligt op steenworp afstand en middels openbaar vervoer dan ook uitstekend te bereiken. 

Bilthoven is een plaats met circa 22.000 inwoners en kenmerkt zich door het vele groen de diversiteit aan wijken. De omgeving van het Emmaplein en Julianalaan zijn de meest drukbezochte winkellocaties van Bilthoven.


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1919
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres