HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 221
Vestestraat G 55,2312SW Leiden

Vestestraat G 55

2312SW Leiden

130 m2 / 72 m2
Vraagprijs € 420.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

In het rustigste gedeelte van het centrum gelegen, ruime en lichte stadswoning, met tal van mogelijkheden. De begane grond is ideaal voor het hebben van een kantoor of praktijk aan huis, maar ook als u op zoek bent naar een woonhuis met een grote en lichte woonkamer is dit huis geweldig. De woning is heel licht omdat hij in de breedte is gebouwd en daardoor beschikt het over veel ramen. Daarnaast heeft de woning hoge plafonds en een prachtige, in het zicht gelaten, houten kapconstructie.Als u naar de voorzijde kijkt koopt u niet alleen het witte pand, u koopt ook een deel van het pandje ernaast. Hierin bevindt zich op de eerste etage de slaapkamer. Dit is juridisch vastgelegd in de vorm van een appartementsrecht.De woning is, ondanks het rustige stukje centrum waar het is gelegen, op loopafstand van het Plantsoen (stadspark), restaurants, winkels en supermarkten. In de omgeving vindt u het NS centraal station, basisscholen, openbaar vervoer en op enkele minuten rijafstand de A4 en A44. Op steenworpafstand van deze markante woning vindt u tal van prachtige monumentale bouwwerken zoals: het Stadhuis, de Pieterskerk, Hortus Botanicus (botanische tuin), Universiteit en Hooglandse kerkIndeling:

Begane grond:

Op dit moment bevindt zich op de begane grond een studioruimte en een kleine badkamer. Deze ruimte is multifunctioneel en deed de laatste jaren dienst als yogastudio. Als u het hele huis zelf wilt bewonen is deze ruimte ruimschoots groot genoeg voor een prachtige woonkamer en keuken. De studio heeft een eiken parketvloer voorzien van elektrische vloerverwarming.Eerste etage:

Via de trap in de hal bereikt u de woonetage, hier treft u de (tweede) badkamer, en een eenvoudige open keuken. De woonkamer is overweldigend, de hoge plafonds en de prachtige houten kapconstructie geven deze ruimte een en al karakter. De heerlijke slaapkamer heeft zijn eigen houten kap en een walk-in closet. In de woonkamer is een slaapvide gesitueerd die kan dienen als logeerkamer. Tevens op deze etage treft u een ruime bergruimte met wasmachine opstelling.Zou u ervoor kiezen om de woonkamer beneden te maken, dan kan deze etage in drie of vier ruime slaapkamers worden verdeeld.Bijzonderheden:

-Woonoppervlak 130m2

-Inhoud 457m2

-Perceel 72m2

-Bouwjaar ca 1750

-Ideaal voor kantoor of praktijk aan huis

-Drie of vier slaapkamers realiseerbaar

-Gelegen op eigengrond (geen erfpacht)

-De slaapkamer op de eerste etage is een appartementsrecht

-Bij woningen gebouwd vóór 1994 nemen bij standaard een asbest en ouderdomsclausule op

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
130 m2
Perceeloppervlakte
72 m2
Bouwjaar
1750
Inhoud
457 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres