HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 8
Wolfsdonk  46,4861BC Chaam

Wolfsdonk 46

4861BC Chaam

127 m2 / 322 m2
Vraagprijs € 340.000,-
k.k.
Thuiz Makelaardij
Foto's
Omschrijving

Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage staat op een mooie en rustige locatie in Chaam. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, keuken, een zonnige achtertuin en een garage met carport. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én een 4e slaapkamer. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig.

Ben jij op zoek naar een woning waar je jouw thuis van kan maken? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Indeling:

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de toiletruimte met closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal vind je tevens de meterkast met voldoende groepen. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer heeft aan de voorzijde een gezellige zithoek met een houtkachel. Aan de achterzijde is de woonkamer uitgebouwd waardoor er extra veel leefruimte is ontstaan.

De open keuken heeft een hoekopstelling met bar. De keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi oven/magnetron, een r.v.s. 1 ¼ spoelbak, een vaatwasser, een koelkast en een kunststof werkblad.

In de aanbouw bij de keuken is een vaste kastenwand gecreëerd met daarin de opstelling ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Tevens kun je vanuit hier met een loopdeur naar de tuin.

1e verdieping
De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, een bergkast en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.80 x 3.23 m groot. De slaapkamer is voorzien van vaste kasten en biedt toegang tot het platte dak. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.80 x 2.46 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.30 x 3.23 m groot. Ook deze slaapkamer is voorzien van vaste kasten en heeft een loopdeur die toegang biedt tot het balkon aan de voorzijde.

De betegelde badkamer (ca. 1.85 x 2.42 m) is voorzien van een ligbad, een staand closet en een wastafel. De vloer is voorzien van vinyl.

2e verdieping
Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit) . De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

Deze 4e slaapkamer is ca. 3.40 x 3.17 m groot en voorzien van een dakkapel met rolluik. Tevens biedt de slaapkamer veel bergruimte achter de schuine kant.

Tuin, garage & carport
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is maar liefst ca. 13 meter diep. Er zijn diverse borders, een vijver, gras en een ruim terras. De tuin is te bereiken via de poort aan de zijkant van de woning, via de loopdeur in de garage en in de woning. Je hebt geen directe inkijk van achterburen, hetgeen de privacy ten goede komt.

De ruime garage is opgesplitst in 2 delen. Het voorste gedeelte is ca. 7.00 x 3.00 m groot, voorzien van elektra, water, en een keukenblokje. De berging in het achterste gedeelte van de garage is ca. 4.18 x 3.00 m groot. Deze ruimte biedt toegang tot de volière.

De carport is ca. 6.17 m lang x ca. 3.55 m breed.

Kenmerken
oBouwjaar 1972.
oDeels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen.
oGedeeltelijk dubbel glas.
oVloer in hal, keuken en badkamer is voorzien van een vinylvloer.
oVloer in woonkamer, overloop en slaapkamers is bekleed met vloerbedekking.
oVloer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaat.
oDe woning is aan de achterzijde op de begane grond voorzien van een automatisch zonnescherm.
oTuin op het zuidwesten.
oRuime garage en een oprit.
oRustige en kindvriendelijke buurt.
oScholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
oAanvaarding in overleg.

Chaam
Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

-Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

-Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 46 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

-Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
127 m2
Perceeloppervlakte
322 m2
Bouwjaar
1972
Inhoud
453 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres