HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1486
Ruysstraat  20,1403SJ Bussum

Ruysstraat 20

1403SJ Bussum

67 m2 / 168 m2
Vraagprijs € 199.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Net afgewerkte gezinswoning op een goede plek in Bussum gelegen. Deze prettige en lichte woning is voorzien van 3 (in grootte variërende) slaapkamers en zeer ruime en zonnige achtertuin. De Ruysstraat is een rustige en kindvriendelijke straat voorzien van speeltuintje en ruime en vrije parkeergelegenheid. Voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, winkels, natuurgebieden en uitvalswegen zijn in de directe omgeving gelegen.

De woning is geheel voorzien van kwalitatief uitstekende houten kozijnen (2013) voorzien van goede isolerend dubbel glas. Daarnaast is tussen 2014 – 2016 de elektra vervangen, een nieuwe keuken geplaatst, nieuw toilet op begane grond, nieuwe badkamer, het schilder-stucwerk gedaan en de achtertuin afgewerkt. Voorts bestaat er nog de mogelijkheid om uit te bouwen aan de achterzijde en/of het plaatsen van een dakkapel.

Indeling
Entree, hal met garderobe en bergkast voorzien van elektra-meters. Net toilet. Afgesloten nette keuken voorzien van inbouwapparatuur, cv-installatie en toegang naar de achtertuin. Woonkamer voorzien van nette laminaatvloer en openslaande deuren naar nette en diepe achtertuin voorzien van stenen schuur en achterom.

Eerste verdieping
overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers voorzien van inbouwkasten en een wasmachineaansluiting in de slaapkamer aan de voorzijde. Nette badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche

Tweede verdieping
via een vlizotrap toegang naar de bergzolder.

Bijzonderheden
De woning wordt aangeboden met de "Koop Goedkoop regeling" van Dudok Wonen. Hierbij wordt de grond niet verkocht, maar door Dudok Wonen in erfpacht uitgegeven met een afbouwende kortingsregeling. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt afgerond € 169,00 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is (net als de hypotheekrente) fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
67 m2
Perceeloppervlakte
168 m2
Bouwjaar
1948
Inhoud
240 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres