HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 41
Pastoor Halmansstraat  24,6235EG Ulestraten

Pastoor Halmansstraat 24

6235EG Ulestraten

95 m2 / 217 m2
Vraagprijs € 199.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Op een rustige locatie in Ulestraten gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, kelder, berging en tuin met overkapping.

Indeling
Souterrain:
Provisiekelder (8 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal (3 m²) met separaat toilet geeft toegang tot de overige ruimtes. De open keuken (7 m²) is voorzien van een 4 pits gas fornuis, afzuigkap, combi oven, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Aansluitend bevindt zich de doorzon woonkamer (24 m²). De keuken en woonkamer zijn voorzien van een parketvloer. De tuin met overdekt terras geeft toegang tot de berging. De berging (11 m²) beschikt over witgoedaansluiting en is tevens ook via de oprit te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot slaapkamer 1, 2 en 3 en de badkamer. De slaapkamers beschikken over een oppervlakte van 12, 11 en 8 m². De betegelde badkamer (2,5 m²) is voorzien van een douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolder te bereiken. Deze is verdeeld in 4 ruimtes die bestaan uit een overloop, berging en cv-ruimte. Daarnaast is slaapkamer 4 (12 m²) ook gelegen op de zolder. Enige afwerking gewenst.

Bijzonderheden
Extra informatie:
- Voorzijde voorzien van elektrische rolluiken
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Spouwmuur- en dakisolatie aanwezig
- C.v. installatie is eigendom.

Aanvullende informatie:
Half vrijstaande woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
95 m2
Perceeloppervlakte
217 m2
Bouwjaar
1963
Inhoud
290 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres