HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 875
Admiralengracht  2771,1056EA Amsterdam

Admiralengracht 2771

1056EA Amsterdam

92 m2 /
Vraagprijs € 550.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

SFEERVOL EN HEERLIJK LICHT VIJFKAMERAPPARTEMENT VAN CA. 92 M2 OP EEN TOPLOCATIE MET UITZICHT OVER HET WATER. DE ADMIRALENGRACHT IS EEN RUSTIG STUK WAARBIJ ALLE GEZELLIGHEID VAN DE BAARSJES OP LOOPAFSTAND IS.

Indeling:
Eigen entree op de eerste verdieping, waarna een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Op deze verdieping zijn de eerste twee slaapkamers gesitueerd. De woonkamer is aan de voorkant gelegen met uitzicht over de gracht. De open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en maakt samen met de eethoek onderdeel uit van de ruime living. Vanuit het eetgedeelte en de keuken aan de achterzijde geven openslaande deuren toegang tot een heerlijk balkon, gelegen op het westen. Het toilet is separaat.

In de hal is de meterkast en de kast met wasmachine aansluiting gerealiseerd.
Via de trap in de hal wordt de tweede verdieping bereikt. Op deze verdieping bevinden zich de master-bedroom en de vierde slaapkamer. Beide kamers zijn ruim bemeten en geven toegang tot het tweede balkon.
De badkamer is voorzien van een dubbelde wastafel, ligbad, douche en toilet.

Ligging:
De woning is gelegen aan de Admiralengracht, letterlijk om de hoek van vele gezellige restaurants, cafés, winkels en diverse delicatessenzaken. Het Mercatorplein, Ten Katemarkt en Kinkerstraat bevinden zich op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen. Voor ontspanning en vermaak, zowel zomers al s ’winters bevinden zich het Erasmuspark en Rembrandpark in de nabije omgeving. Een rustige wandeling voor de natuurliefhebbers of op flink tempo voor de fanatieke sporters, het kan allemaal.

Bereikbaarheid en parkeerbeleid:
De woning is ideaal gelegen ten opzichte van diverse openbaarvervoer mogelijkheden. Met de auto is de ringweg A-10 binnen 5 minuten bereikbaar.

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, volgens vergunningstelsel.
Betaald parkeren, bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.
Volgens informatie van de website van Gemeente Amsterdam Parkeermanagement valt dit adres onder vergunningsgebied: West-1.2. Momenteel bedraagt de wachttijd 1 maand wachttijd voor een parkeervergunning, waarbij een overloopvergunning tot de mogelijkheden behoort.

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van eigenaars is actief en gezond.
De VvE bestaat uit 7 leden. Reservefonds is voldoende, en de servicekosten voor dit appartement bedragen €100,00 per maand. Tevens is er een Meerjaren Onderhouds Plan opgesteld.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte bedraagt 92 m². (NEN- 2580 meetrapport aanwezig, opgave Droomhuis360)
- Vier ruime slaapkamers.
- Balkon op het Westen.
- Gehele woning voorzien van dubbel glas.
- Gehele woning voorzien van een houten lamelparketvloer.
- Externe beging aanwezig.
- De servicekosten bedragen €100,- per maand.
- Actieve Vereniging van Eigenaren met 7 leden.
- Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpacht, de canon bedraagt € 538,,=per jaar en het tijdvak loopt tot 15-07-2050.

Voor een bezichtiging kun je contact opnemen met Roba el Sayed.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
92 m2
Bouwjaar
1926
Inhoud
290 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres