HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 875
Molenstraat  11,4306CG Nieuwerkerk

Molenstraat 11

4306CG Nieuwerkerk

Vraagprijs € 149.500,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Beleggers opgelet! Midden in het dorp Nieuwerkerk ligt dit complex van 14 garages wat wij u te koop aanbieden. De garages staan op een perceel eigen grond van 647 m2. Middels een ontsluitingsweg zijn de garages te bereiken vanaf de Molenstraat. De ontsluitingsweg en het voorterrein voor de garages is verhard met betonklinkers. De garageboxen zijn in steen opgemetseld en allen voorzien van een stalen kanteldeur. Tevens zijn de garages voorzien van een betonvloer. Op het dak liggen asbest golfplaten. De maten van de afzonderlijke boxen zijn ca. 5.50m1 x 2.75m1.

Wij bieden u deze garages aan in verhuurde staat. U heeft dus direct rendement na aankoop, wat de investering aantrekkelijker maakt. De garages worden verhuurd voor €35,- per maand. Wat neerkomt op totale max. inkomsten van €5880,- per jaar. Alle garages zijn op dit moment verhuurd.
Voor de achterliggende garages (A 1666) zal er een erfdienstbaarheid van uitweg geregeld worden. Waarbij kosten voor onderhoud weg komt voor lijdend erf.
Wij nodigen u graag uit om dit garagecomplex een keer te bekijken, voor het beantwoorden van specifieke vragen kunt u altijd naar ons kantoor bellen.

Kaart
Kenmerken
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres