HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 499
Reitzstraat  27,7551GN Hengelo

Reitzstraat 27

7551GN Hengelo

86 m2 / 105 m2
Vraagprijs € 150.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

REITZSTRAAT 27 te HENGELO (O) ,

Het vinden van een leuke woning in het segment rond de 150.000,- euro èn op een goede plek dicht bij het centrum, is in Hengelo inmiddels verworden tot het zoeken van een speld in een hooiberg. Met deze Reitzstraat 27 hebben we misschien wel weer zo’n speld te pakken. Uit een korte opsomming zal moeten blijken of u dat met ons eens bent.
Fraai ogende gevel, mooie details, van binnenuit voorzien van een spouwmuur, nergens klein voelend, grote woonkamer, schouw met houtkachel, uitbouw voor extra binnenruimte, woonkeuken met een schuifpui en dus een directe verbinding met buiten, separate ketel- en wasruimte, keurig en ruim toilet, bovenverdieping met een doucheruimte en 3 goede slaapkamers, vlizotrap trap naar de bergzolder en een goede schuur met achteringang.
Is de woning helemaal af en modern. Nee. Waarschijnlijk zal de koper nog het een en ander willen aanpassen, zoals de keuken en de douche. Maar in de basis is dit een hele fijne en goede woning. Eind jaren 80 grondig en degelijk gerenoveerd, daarna altijd met liefde en vakmanschap onderhouden en daarom absoluut de moeite waard om nader bekeken te worden.

Begane grond:
Binnenkomen kan door de fraaie originele voordeur met bovenlicht. U komt dan in een gang met trapopgang, meterkast en direct rechts de deur naar de woonkamer. Deze heeft aan de voorzijde ruimte voor een volwassen eettafel en heeft een achterkamer die de volledige woningbreedte kan benutten, compleet met rookkanaal, schouw en houtkachel. Via een doorgang gaat het naar de woonkeuken met schuifdeur naar buiten en ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken is de achterliggende witgoedruimte te bereiken en van daaruit ook het ruime toilet. Dus ook mensen met lange benen vinden hier hun plekje. Alle ruimtes zijn keurig afgewerkt en voelen goed aan. Keurige plafonds met randafwerking. Dat is het voordeel van een woning die goed is gerenoveerd en daarna altijd goed is onderhouden.

Tuin
Het totale perceel bestaat uit 2 kadastrale kavels die tezamen 105m2 aan oppervlak hebben. Doordat er geen voortuin is ligt het merendeel van deze meters achter de achtergevel. De achtertuin is daarmee prettig ruim en door de tuindeuren, op zonnige dagen, een ideale verlenging van de woning. Achter op de kavel staat een goede schuur. Vanuit de schuur leidt een stevige deur naar de achtergelegen ontsluiting.

Eerste verdieping:
Dit is een bijzondere verdieping, door de mansarde kap en de dubbele dakkapel, veel ruimer dan het van buitenaf lijkt. Aan de achterzijde liggen 2 ruime kinderkamers en aan de voorzijde gebruikt de hoofdslaapkamer de gehele breedte van de woning. Vanuit de overloop, centraal in de woning, zijn de badkamer en de zolder te bereiken. Deze laatste middels een vliering luik.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap is de zolder te bereiken. Deze zolder heeft op dit moment nog de functie van bergzolder, heel geschikt voor de opslag van de dingen die u niet in het zicht wilt hebben, maar die ook nog niet weg mogen. Maar deze zolder zou door een extra dakkapel ook heel gemakkelijk om te bouwen zijn tot een ruime kamer.


Samenvatting:
- Echt leuke tussenwoning uit het begin van de vorige eeuw
- Mooi gedetailleerde voorgevel, 3 slaapkamers en een badkamer boven
- Gelegen aan een rustig en gemoedelijk straatje op loopafstand van het centrum van Hengelo
- Deze woning beschikt over een gehuurde garage aan de overzijde van de straat
- Woonkamer met rookkanaal en houtkachel
- Uitbouw t.b.v. woonkeuken witgoed- en ketelruimte en toilet
- Tuindeur voor de directe verbinding vanuit de woonkeuken met buiten
- De woning is eind jaren 80 uitgebouwd en grondig gerenoveerd
- Fraaie indeling boven die gewoon beleefd moet worden
- In nabijheid het centrum, scholen en uitvalswegen
- Op loopafstand van het NS station en ander openbaar vervoer
- Relatief snelle verbinding met de A1
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom


Algemene gegevens:
- Perceeloppervlak: 105m²
- Woonoppervlak: ca 86m²
- Inhoud: ca. 317m³
- Bouwjaar: ca. 1906

Aanvaarding in overleg


Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
86 m2
Perceeloppervlakte
105 m2
Bouwjaar
1906
Inhoud
317 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres