HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 52
Ten Esschen  80,6412PR Heerlen

Ten Esschen 80

6412PR Heerlen

Vraagprijs € 0,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Het te veilen object is een voormalige boerderij met stallen en weiland, gelegen op een perceel van circa 28.590 m² , grotendeels Rijksmonument, uit 1742, genaamd Hoeve de Struyver. Het complex is grotendeels vervallen en verkeert in een te renoveren staat. In het monumentenregister wordt het volgende gemeld: Hoeve de Struyver; met binnenplaats, opgetrokken van baksteen met speklagen; voorzien van taustenen, tussendorpelkozijnen en houten segment boogvensters, ankerjaartal 1742. Rijksmonumentnummer 21249.

Op het terrein bevinden zich opstallen (voormalige boerderij met stallen) in een bouwvallige (erg slechte) staat (zie foto's). De nutsvoorzieningen zijn afgesloten. Bestemmingsplan Terworm-Prickenis is van toepassing met de bestemming "wonen". 

Ten Esschen 80 is omgeven door groen en gelokaliseerd tussen de A76 en N281. Via de openbare weg, voornamelijk alleen bestemmingsverkeer, is het onderhavige object te bereiken. Aan de overzijde van de N281 bevindt zich de woonboulevard van Heerlen. Het centrum van Heerlen is op circa vijf autominuten gelegen alsmede het NS-station van Heerlen.


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1742
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres