HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 29
Kapershoek  8,3085EE Rotterdam

Kapershoek 8

3085EE Rotterdam

59 m2 /
Vraagprijs € 115.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Op zoek naar een goed verzorgd 2-kamerappartement (voorheen 3 kamers) met enorm veel potentie in de rustige en gezellige wijk Zuidwijk? Wij hebben deze fantastische 2 (voorheen 3)-kamerappartement in de verkoop. Dit appartement heeft een optimale ligging op loopafstand van openbaar vervoer (bus, tram en metro) en diverse (dag)winkels. De uitvalswegen naar de A15 en A16 zijn direct te bereiken. In de buurt treft u diverse (basis)scholen en sportvoorzieningen, `s zomers kunt u in het nabijgelegen Zuiderpark lekker Barbecueën of een boekje lezen.

Begane grond:

Ruim en net portiek met intercominstallatie, hal met trappenhuis en toegang tot de individuele berging.Verdieping:

Nette entree/hal voorzien van intercominstallatie. Vanuit de gang is er toegang tot bijna alle vertrekken en loop je door naar de ruime sfeervolle woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. De keuken met toegang tot het ruime balkon is gesitueerd aan de achterzijde. Vanaf het ruime balkon heb je een fraai uitzicht op ‘groen’.De slaapkamer heeft de volgende afmetingen:Slaapkamer: Ca. 3,88 X 3,65 m (achterzijde)Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1960

- Eigen grond

- Gezonde vve

- Instapklaar appartement

- Ruim balkon met uitzicht op groen

- Ruime sfeervolle woonkamer

- Gesloten portiek met intercominstallatie

- Individuele externe berging op de begane grond

- Gelegen in een woonwijk met veel groen

- In de directe nabijheid van openbaar vervoer

- Winkels en scholen op loopafstand

- Vrij parkeren in de straat

- Oplevering in overlegUw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonoppervlakte
59 m2
Inhoud
206 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres