HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 78
Driebergenstraat  12,2546BL 's-gravenhage

Driebergenstraat 12

2546BL 's-gravenhage

74 m2 /
Vraagprijs € 162.500,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

1E OPEN HUIS 14 JANUARI 2019 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 19 JANUARI 2019 VAN 12.00 TOT 14.00 UUR
AANMELDEN VOOR HET OPEN HUIS KAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 23 JANUARI 2019 20.00 UUR

Indeling
Aan een brede laan in Leyenburg kun jij de nieuwe eigenaar worden van een ruim appartement met twee slaapkamers en een breed balkon op het oosten. Dankzij de ligging op de derde, tevens bovenste verdieping is het appartement lekker licht en heb je mooi uitzicht aan de voor- en achterzijde; zo zie je vanuit de woonkamer de woonboten aan de Veenendaalkade liggen. Kom kijken op één van de open dagen en wie weet staat binnenkort jouw bankstel in dit leuke appartement!

Het Zuiderpark is bijna je achtertuin, voor de kinderen is er een leuke kinderboerderij en qua onderwijs heb je in Leyenburg diverse mogelijkheden. Aan de andere kant van de Veenendaalkade zijn winkelcentrum Leyenburg en tramhalte Monnickendamplein. Parkeren kan langs de openbare weg met een vergunning en het centrum van Den Haag is met de fiets snel te bereiken. Kortom: een leuk plekkie waar je met een kleine verbouwing jouw eigen paleisje kan maken!

Indeling:

Appartementengebouw:
Het trappenhuis en de gezamenlijke hal zijn lekker licht dankzij de grote ramen; de karakteristieke vloer en het glas-in-lood zijn de sfeermakers in dit appartementengebouw. In de onderbouw heb je de beschikking over een privéberging en met de trap bereik je de bovenste verdieping waar Driebergenstraat 12 gesitueerd is.

Derde verdieping:
Kom binnen in de hal van dit leuke appartement; wellicht wordt dit jouw nieuwe ‘thuis’. De wanden zijn geschilderd in een lichte kleur, op de vloer ligt laminaat en de paneeldeuren zijn behouden; een goed begin.
De woonkamer is bijna 12 meter diep, heeft een groot raam aan de voorzijde en een openslaande deur naar het brede balkon aan de achterzijde. De ruimte is goed in te delen met een zit- en een eethoek en aan de voorzijde heb je mooi uitzicht op de omliggende bebouwing en de woonboten langs de Veenendaalkade. De open keuken heeft een eenvoudige hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Door het raam in de keuken en de vernieuwde pui bij het eetgedeelte kijk je richting de kerktoren aan de Leersumstraat.

Het appartement heeft twee slaapkamers. De kamer aan de achterzijde heeft een vaste kast en een deur naar het balkon; de kamer aan de voorzijde heeft een tegelvloer en is een prima werk- of logeerkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel met een bergmeubel en een spiegelkast; het toilet met fonteintje zit in een aparte ruimte die je vanaf de overloop kunt bereiken.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer aan de achterzijde heb je toegang tot het brede balkon op het oosten; een fijne plek om buiten te zitten met een hapje en een drankje.

Bijzonderheden:
-Het appartementengebouw staat op eigen grond;
-De servicekosten bedragen € 107,- per maand;
-Verwarming en warm water via een cv-ketel (Junker Eurostart, 2004);
-Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen voorzien van isolatie- en HR++ glas, de achterpui in de woonkamer is in 2017 geheel vernieuwd;
-In opdracht van de Vereniging van Eigenaren zijn in de afgelopen jaren de dakisolatie en de dakbedekking vernieuwd.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
74 m2
Bouwjaar
1937
Inhoud
228 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres