HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 29
Einsteinstraat  48,6227BZ Maastricht

Einsteinstraat 48

6227BZ Maastricht

125 m2 / 271 m2
Vraagprijs € 309.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

Verrassend ruime hoekwoning voorzien van woonkamer met veel lichtinval, moderne keuken (2018), eetkamer, inpandige garage, badkamer, 3 slaapkamers, zolderkamer en een tuin.Indeling
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en het toilet met fonteintje. Woonkamer (30m²) voorzien eikenhoutenvloer, openhaard en een schuifpui die toegang biedt naar de tuin. Moderne open keuken (2018) voorzien van inrichting en apparatuur: afzuiging (Bora), 4 pits inductiekookplaat, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast.
Eetkamer (uitbouw) van 17m² is voorzien van veel lichtinval en tuincontact. De keuken en de eetkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer.
Inpandige garage(18m²) met de witgoedaansluitingen en een vaste wastafel.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer 1 (17m²) is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een inbouwkast, slaapkamer 2 (7,5m²) is ook aan de achterzijde gelegen en beschikt ook over een (kleinere) inbouwkast. Slaapkamer 3 (11m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning is beschikt over een inbouwkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet.


Tweede verdieping
Overloop, ruime berging met de c.v.-installatie, zolderkamer (woonoppervlakte is 14m²) biedt de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer.

Bijzonderheden
Extra informatie:
- De woning is goed onderhouden.
- De begane grond is de afgelopen jaren gemoderniseerd/verbouwd o.a.: nieuwe vloeren, nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe plafonds met inbouwspots, nieuwe keuken, realisatie van de uitbouw (voormalige serre).
- Voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
- Slaapkamer 1 en 2 alsmede de badkamer hebben rolluiken.
- De achtertuin is gelegen op het zuiden.
- De garage is aan de achterzijde gelegen, haaks op de achtertuin. Voor de garage is een kleine oprit.

Algemene informatie:
Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
125 m2
Perceeloppervlakte
271 m2
Bouwjaar
1971
Inhoud
450 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres