HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1651
Magrette  50,4571ST Axel

Magrette 50

4571ST Axel

107 m2 / 168 m2
Vraagprijs € 92.500,-
k.k.
Makelaardij Van Gassen Vastgoed
Foto's
Omschrijving

Van Gassen Vastgoed biedt u deze halfvrijstaande woning aan op een perceel van 168 m2. Het object beschikt over drie woonlagen, drie grote slaapkamers en circa 107 m2 woonoppervlakte. Daarmee is het te betitelen als een ruime woning.

Het absolute pluspunt aan deze woning is de achtertuin en het vrije uitzicht. U kunt heerlijk wandelen in de polders van Axel. U woont hier vrij rustig, niet geheel in het buitengebied, maar ook niet in het drukke centrum van Axel (of Terneuzen).

De woning is gelegen in Magrette, een centrale locatie tussen de steden Axel en Terneuzen. In Axel en Terneuzen, die binnen enkele minuten te bereiken zijn, heeft u de beschikking over alle faciliteiten en er wordt u een gezellig uitgaans- en verenigingsleven aangeboden.

De basis van deze woning is uitstekend. De woning heeft nog enige aandacht nodig van iemand die deze buitenkans met beide handen aanpakt om het object te transformeren naar de eisen van deze tijd. Al met al een interessante woning voor een keurige prijs.

Indeling
Via de achterzijde kunt u de woning betreden. U komt dan in een hal die u toegang biedt tot de keuken. De keuken is voorzien van eenvoudig keukenblok. Via de keuken kunt u naar de bijkeuken en de woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning over de gehele breedte en is ruim 27,5 m2 groot. De ramen beschikken over elektrische rolluiken.

De begane grond wordt gecompleteerd door een bijkeuken, het toilet (met fonteintje) en de badkamer. In de bijkeuken treft u alle aansluitingen voor uw was- en droogapparatuur. De royale badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, een doucheruimte en een wastafel.

Eerste verdieping
Via de trap in de woonkamer gaat u naar de eerste verdiepingsvloer. Deze verdieping bestaat uit een overloop en twee slaapkamers van respectievelijk circa 13 m2 en 6,5 m2. Op de overloop en de grootste slaapkamer ligt een laminaatvloer en op de tweede slaapkamer een linoleumvloer.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is een grote ruimte die kan worden ingericht als slaapkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Een Velux dakraam zorgt voor een goede lichtinval. Het dak is zeer goed geïsoleerd.

Bijzonderheden
Voor extra informatie kunt u terecht op onze website. De brochure van deze woning kunt u hier opvragen.

Makelaardij Van Gassen Vastgoed
Hooglandsedijk 12
4589 RW Ossenisse
T: 0114-686377
E: info@vangassenvastgoed.nl
W: vangassenvastgoed.nl

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
107 m2
Perceeloppervlakte
168 m2
Bouwjaar
1910
Inhoud
285 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres