HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 64
Starterstraat  13,7552MV Hengelo

Starterstraat 13

7552MV Hengelo

179 m2 / 375 m2
Vraagprijs € 335.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving

STARTERSTRAAT 13 te HENGELO ,

Te koop: ruime en uitgebouwde bungalow, met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een inpandige garage en een fraaie woonkamer met volledig zicht op de omsloten tuin. Deze zin klinkt op zich al goed, maar dekt de lading nog lang niet helemaal. Het maakt namelijk niet duidelijk hoe mooi deze bungalow ligt. Aan dat fraaie plantsoen en met aan de achterzijde uitzicht over het weiland, richting het spoor. Wie rustig van zijn of haar oude dag wil genieten, kan zich geen mooiere locatie wensen. Maar ook voor degene die gewoon lekker alles gelijkvloers wil hebben, heeft deze woning nogal wat te bieden. Wacht daarom niet langer en vraag die bezichtiging aan, want zo vaak komt dit type woning niet voorbij.

Indeling van de bungalow:
Komend door de voordeur bereikt u de ruime en lichte entree/gang. Direct rechts de meterkast en verder rechts de deur naar de garage. In de wand tegenover de voordeur ziet u 2 deuren, aan de linkerzijde de deur naar de woonkamer en rechts de deur naar de ketelruimte/bergkast. Links naast de hal en eveneens aan de voorzijde van de woning ligt de grote keuken, met de eetkamer onder handbereik. Deze eetkamer vormt een geheel met de L-vormige woonkamer, die om de open haard heen is gesitueerd, maar vooral ook beschikt over een mooie grote raampartij. Hierdoor komt een grote hoeveelheid licht de woning binnen, maar heeft de bewoner ook een fraai uitzicht over de eigen besloten tuin. De tuindeur zorgt voor directe verbinding met die tuin, waardoor op mooie dagen woonkamer en tuin in elkaar overlopen.

Aan de noordkant van de woonkamer ontsluit een deur de gang naar de slaapkamers. Hier is aan de rechterzijde het gastentoilet te vinden, alsmede de tweede deur naar de garage. Links ligt de deur naar de originele badkamer, die met de eerste slaapkamer is samengevoegd tot een slaap-badkamer combi. Iets verder maakt de gang een 90 graden hoek, linksom en ontsluit ze de overige ruimtes. Allereerst links de eerste slaapkamer, die dus is samengevoegd met de badkamer. Verder links de tweede slaapkamer. Beide kamers zijn prettig ruim, geschikt als kinderkamer, maar ook groot genoeg om een 2 persoons bed te herbergen. Wie de gang tot het einde afloopt komt in de hoofdslaapkamer, die beschikt over een eigen luxe badkamer. Deze badkamer is ontstaan toen er aan de noordkant van de woning een uitbouw werd gecreëerd. Deze uitbouw bevat tevens de vierde slaapkamer. En zo beschikt deze woning niet alleen over een mooie indeling, maar ook over voldoende kamers.

Buiten:
Hier kunt u vaststellen dat deze woning op een ruime kavel ligt. Door de volledige beslotenheid en de omliggende laagbouw, ervaart u in deze tuin de maximale privacy. De tuin ligt op het westen en biedt u dus alle gelegenheid om van de zon te genieten, ook ‘s avonds. Verder beschikt de tuin over een doorlopend terras en een eigen achterom, richting de achterliggende groene zone.

Samenvatting
- In goede staat verkerende, uitgebouwde en degelijke bungalow
- Ligging aan de rand van de bebouwing van de Zwavertshoek
- Natuur en wandel mogelijkheden letterlijk beginnend bij de buitendeur
- Optimale privacy door omringende laagbouw
- Winkels, scholen, openbaar vervoer onder handbereik
- Vier ruime slaapkamers en 2 badkamers, waaronder een grote en luxe in de uitbouw
- Alle plafonds werden vernieuwd en uitgevoerd in gips
- Gesloten keuken, voorzien van een hoog werkblad en inbouwapparatuur
- Extra ruim gastentoilet, ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn
- Kozijnen in hout uitgevoerd en grotendeels voorzien van isolatieglas
- HR combiketel uit ca. 2008, eigendom
- Zeer lichte woning door grote raampartijen en de dakkoepel
- Besloten tuin op het westen met een doorlopend terras, vaste aanplant, een eigen achterom en een buitenberging
- De voortuin is vergroot doordat er een stuk gemeentegrond is bijgevoegd
- Aan de achterzijde grenst de tuin aan een stuk gemeentegrond dat eventueel ook te koop is
- Extra makelaars raadt koper altijd aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo krijgt u een nog beter beeld van de woning die u wilt gaan kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom


Algemene gegevens:
- Perceeloppervlak: 375m2
- Woonoppervlak: 181m2
- Inhoud: 667m3
- Bouwjaar: 1971

Aanvaarding in overlegVoor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
179 m2
Perceeloppervlakte
375 m2
Bouwjaar
1971
Inhoud
667 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres