HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 29
Dr Nassaulaan  5,9401HJ Assen

Dr Nassaulaan 5

9401HJ Assen

Vraagprijs € 2.925.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Monumentale kantoorvilla van circa 2.035 m² VVO, gelegen op een ruim perceel van circa 2.832 m², op de beste locatie in de 'Paleizenbuurt' van de stad, op steenworp afstand van het knusse stadscentrum te Assen. Het object wordt verhuurd aan een aantal grote, gerenommeerde partijen als Stichting Kunst & Cultuur en Branche Benefits, aangevuld met een aantal kleinere huurders in diverse branches.

Het pand, aangemerkt als rijksmonument, dateert oorspronkelijk uit 1824/1853 en is ingrijpend verbouwd en aangebouwd in 1997 en 2005. De voorzijde bestaat uit een voormalig Gymnasium met karakteristieke hoofdmeesters-woning en omvat op de begane grond en verdieping diverse royale vertrekken, sanitaire units en op de tweede verdieping een enorme zolder. De rond 1975 aangebouwde, uiterst praktische kantoorvleugel omvat vier lagen met kantoren, vergaderruimten en diverse archief- en trainingsruimten. Beide gebouwdelen zijn middels een fraaie traverse verbonden; in de centrale hal bevindt zich de personenlift. Het geheel omvat circa 2.035 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Het gebouw staat op 2.832 m² eigen grond. Op het terrein bevinden zich circa 29 parkeerplaatsen. Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets. 

Het object kent een zeer gunstige ligging op de rand van het stadscentrum en nabij cultureel kwartier 'De Nieuwe Kolk', het Drents Museum en het Asserbos. Het NS-station is op loopafstand gelegen evenals een buhalte. De A28 is binnen enkele autominuten bereikbaar. In 2018 laat de Drentse economie een groei van 2,4 % zien.


Kaart
Kenmerken
Bouwjaar
1824
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres