HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 20
Tsjerkebuorren  27,8495KG Aldeboarn

Tsjerkebuorren 27

8495KG Aldeboarn

140 m2 / 164 m2
Vraagprijs € 199.500,-
k.k.
Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg
Foto's
Omschrijving

Deze verrassend ruime karakteristieke gezinswoning staat in het hart van de historische dorpskern van Aldeboarn. De woning is maar liefst 11,5 meter diep en biedt meer ruimte dan u aan de voorkant zou vermoeden. Ongeveer vijf jaar geleden volledig gestript, gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierbij is vanzelfsprekend ook aan isolerende maatregelen gedacht. Zo is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing en zijn de vloeren en gevels geïsoleerd. Met drie slaapkamers en een royale badkamer is het een leuke woning voor gezinnen met kinderen. Houdt u niet van klussen? Geen probleem, de woning kan in principe zo betrokken worden. Nieuwsgierig? Kom kijken!

Indeling
Door de voordeur, in de hal bij binnenkomst , krijgt u direct een goede indruk van de hoogwaardige afwerking van de woning. In de hal vindt u de garderobe, de meterkast en de deur naar de woonkamer. In de sfeervolle woonkamer met authentieke balken is het heerlijk vertoeven. De degelijke kwaliteit keuken is voorzien van alle gebruikelijke inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt u in de tussenhal waar de trapopgang, een berging en de bijkeuken zich bevinden. In de bijkeuken vindt u het toilet en de aansluitingen voor de was- en droogmachines.Eerste verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping bereikt u drie ruime slaapkamers en de royale badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom. Deze kamer is voorzien van een forse kastenwand en beschikt over veel lichtinval. De nette badkamer is voorzien van een ruim ligbad, separate douchecabine, een zwevend toilet en wastafel met een bijpassend meubel. Vanaf de overloop een deur waarachter de cv-installatie geplaatst is.

Tweede verdieping
De ruime bergzolder is door middel van een vlizotrap bereikbaar. In het midden stahoogte, waardoor er eventueel extra (slaap)kamers te realiseren zijn.

Tuin
De onderhoudsarm aangelegde achtertuin is gelegen op het noorden en biedt voldoende privacy. In de achtertuin staat nog een vrijstaande houten schuur voor uw fietsen en gereedschap.

Bijzonderheden
Op een rij:
- Gelegen in de historische en beschermde dorpskern van Aldeboarn.
- Geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Goed geïsoleerd.
- Instapklaar.
- Hoogwaardige afwerking.


Aldeboarn
Het dorp Aldeboarn ligt centraal in Fryslân en was rond 1200, een handelsplaats met aanzien. Het dorp is gelegen aan beide zijden van de rivier De Boarne. De kern van het dorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht en heeft enkele prachtige historische gebouwen. De kernen Leeuwarden en Heerenveen zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen vijftien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) elkaar kruisen.

Aldeboarn heeft een rijk verenigingsleven. Zo is er een tennisvereniging en kun je er onder andere ook voetballen, bridgen, darten en biljarten.
Jaarlijks wordt de wijd en zijd bekende gondelvaart gehouden. Mensen van verschillende buurten uit het dorp krijgen het al meer dan 70 jaar voor elkaar een feeërieke optocht van gondels te maken. Deze gondelvaart trekt jaarlijks duizenden toeschouwers uit de wijde omgeving.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
140 m2
Perceeloppervlakte
164 m2
Bouwjaar
1901
Inhoud
410 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres