HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 596
Hoofdstraat A 42,7981AB Diever

Hoofdstraat A 42

7981AB Diever

291 m2 / 1623 m2
Vraagprijs € 399.000,-
k.k.
Keizer Makelaardij
Foto's
Omschrijving

TWEE WONINGEN (VRIJSTAAND) VOOR DE PRIJS VAN 1! Betreft woning met grote winkelruimte (linkerzijde), waarbij beide panden zijn voorzien van een eigen entree/ingang als achteringang. Zeer veel mogelijkheden om het bedrijfsmatig te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een B&B met een eigen, zeer grote binnentuin. Ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning of voor mantelzorgers. De karakteristieke historie (1928) van deze panden betreft een grote bakkerij, met veel opslagruimte. De woning is voorzien van een geheel eigen indeling, is eveneens voorzien van veel ruimte en minimaal 6 slaapkamers. De zeer grote en ruime achtertuin is heerlijk rustig gelegen en geheel afgeschermd door middel van bossages.

Indeling
WONING:
Entree/hal, voorzien van plavuizen. Vanuit de entree/hal is toegang tot de aan de voorzijde gelegen, ruime woonkamer met plavuizenvloer, de sfeervolle woonkeuken, met een ruime hoekkeuken en inbouwapparatuur. De vloer is voorzien van plavuizen in moderne uitvoering. Vanuit de keuken heeft men toegang tot een aangebouwde zit-/woonkamer met een besloten zitterras. Het toilet is eveneens bereikbaar vanuit de entree/hal, alsmede de doorgang naar de winkel/bedrijfsruimte en opgang 1e verdieping. De verwarming van de woning is door middel van C.V.
2E WONING/BEDRIJFSRUIMTE/WINKEL:
Entree (voorzijde), directe toegang tot de gehele, lichte ruimte (ca. 160 m2). De vloer is afgewerkt door middel van hout. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van 2 gaskachels. Door de vele raampartijen is het zeer licht te noemen. Via een deur heeft men toegang tot een tussenhal naar de entree/hal van de woning. Aan de achterzijde van deze ruimte is eveneens een loopdeur aanwezig naar buiten en heeft men via een andere deur ook toegang tot de achterentree van de woning. Deze ruimte is vrij in te delen naar uw eigen wensen.

Eerste verdieping
WONING:
Een ruime en lichte overloop, met toegang tot alle ruimten op deze verdieping. Aan de voorzijde zijn 3 slaapkamers aanwezig en de stijlvolle en ruime badkamer, voorzien van ligbad, closet, wastafelmeubel en aparte doucheruimte; aan ruimte geen gebrek!
Vanuit de overloop is tevens toegang tot de bergzolder, waar tevens nog een 2-tal ruime slaapkamers aanwezig zijn en een bergruimte (eventueel te realiseren slaapkamer).
2E WONING/BEDRIJFSRUIMTE/WINKEL:
De verdieping is bereikbaar via de overloop van de woning als ook door een groot voorraad luik in het plafond in het achterste gedeelte. Indeling is zoals hierboven genoemd van de woning.

Tuin
De achtertuin is groot en ruim en voorzien van gras en een voormalige vijver. Deze tuin is bij uitstek geschikt voor een beschutte binnentuin als u besluit tot realiseren van B&B of andere (horeca-)activiteiten. In deze tuin staat een houten schuurtje, waarvan u heerlijk kunt genieten van de ruime en besloten tuin. RUIMTE en BESCHUT is hier kenmerkend.

Bijzonderheden
- 2 woningen voor de prijs van 1;
- Bij uitsek geschikt voor wonen met bedrijvigheid in de meest brede zin van het woord;
- 5 bestaande slaapkamers aanwezig met mogelijkheid tot nog meerdere slaapkamers, zeer ruime, stijlvolle badkamer;
- Ideaal geschikt voor dubbele bewoning/zorgmantel wonen;
- Pal in het gezellige centrum van Diever gelegen;
- Ruime werkplaats achter de woning geplaatst;
- Mooie, grote en geheel beschutte tuin met schuur, in gebruik als buitenverblijf;
KORTOM: Wonen en werken (bedrijvigheid op zeer breed gebied) en dubbele bewoning in het centrum van het mooie dorp Diever. Mogelijkheden te over!!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
291 m2
Perceeloppervlakte
1623 m2
Bouwjaar
1928
Inhoud
560 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres