HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 359
Dokter Idzerdastrjitte  8,8491DS Akkrum

Dokter Idzerdastrjitte 8

8491DS Akkrum

147 m2 / 285 m2
Vraagprijs € 239.000,-
k.k.
Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg
Foto's
Omschrijving

Deze zeer praktische twee-onder-een-kapwoning staat in een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het dorp. De woning is keurig onderhouden en biedt meer ruimte dan u aan de buitenkant zou vermoeden. Door aan- en opbouw is er namelijk veel woonoppervlak gecreeerd. De keuken met inbouwapparatuur en de opgeknapte badkamer maken dat u in principe alleen maar uw meubels hoeft te verhuizen. Op de verdieping vindt u maar liefst 4 slaapkamers (meer mogelijk), ideaal voor gezinnen met kinderen. De fraaie geisoleerde houten schuur (red cedar) maakt dit geheel compleet. U kunt hier heerlijk rustig wonen met tegelijkertijd het dorpscentrum met alle voorzieningen op fietsafstand. Kom kijken!


Indeling
Door de voordeur komt u in de hal, waar u meteen de meterkast, het toilet, twee trapopgangen en een doorgang naar de hobby/werkruimte aantreft. Van de hobby/werk-ruimte is eventueel eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren. Door de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de keuken deur naar de bijkeuken. In de bijkeuken is voldoende ruimte voor uw was-en droogopstelling, veel kastruimte en u vindt hier de cv-ketel.Eerste verdieping
Via de trapopgang naar de opbouw boven hal/speelkamer komt u in de slaapkamer met inloopbadkamer (er is eenvoudig een wand te plaatsen waardoor de badkamer wordt afgesloten – eventueel met doorloopdeur). Via de andere trapopgang komt u op de overloop van waaruit toegang is naar de overige drie slaapkamers en de badkamer. Vanaf de overloop vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Slaapkamer op opslagruimte.

Tuin
Ruime betegelde achtertuin met riante schuur (red cedar), met ruime zolder.

Bijzonderheden
Op een rij:
- meer woonoppervlak dan u zou vermoeden.
- ruime bijbouw voor speelkamer en slaapkamer.
- riante schuur.
- Fraaie badkamer (2012).
- HR ketel AWB in 2017 volledig gereviseerd.
- lichtkoepel in keuken.
- keurig onderhouden.
- betegelde achtertuin.

Zeer fraai en compleet geheel!

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en daarbij een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er worden georganiseerd. Mastklimmen en Slingeraap zijn daar voorbeelden van.
Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
147 m2
Perceeloppervlakte
285 m2
Bouwjaar
1994
Inhoud
528 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres