HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 64
Keulsebaan  20,5758AC Neerkant

Keulsebaan 20

5758AC Neerkant

160 m2 / 868 m2
Vraagprijs € 279.000,-
k.k.
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Foto's
Omschrijving

Bent u een hobbyist die graag veel uren sleutelend in de garage doorbrengt en bent u daarbij ook nog handig genoeg om een kluswoning op te knappen? Deze vrijstaande woning ligt op een ruim perceel en heeft twee garages waarvan er één een hoogte van ruim 3,5 meter heeft. De woning is netjes onderhouden en ongeveer de helft van de ramen is vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning dient van binnen wel nog geheel gemoderniseerd te worden. Op de benedenverdieping is een multifunctionele ruimte aanwezig die uitermate geschikt is als praktijk, kantoor of slaapkamer. Bovendien is er ook een badkamer beneden waardoor de woning levensloopbestendig is. Op de bovenverdieping bevinden zich ook nog eens vier ruime slaapkamers waardoor een groot gezin hier ook goed uit de voeten kan. Met deze woning kunt u dus alle kanten op!ALGEMEEN:

Na wat moderniseringswerkzaamheden heb je hier een droomwoning met een prachtig weids uitzicht en schapen als achterburen! Toch ligt de woning centraal in Neerkant, aan de doorgaande weg richting Deurne of Meijel. Op het ruime perceel zijn maar liefst twee garages aanwezig: een inpandige aan huis en een tweede, losstaande garage, is een voormalig brandweerkazerne die samen met de buurman gekocht is. Het achterste deel van de kazerne hoort bij deze woning en is nu in gebruik als werkplaats. Het voorste gedeelte wordt gebruikt door de buurman. De woning zelf heeft een grote, uitgebouwde benedenverdieping met een slaapkamer, een badkamer en twee toiletruimtes. Deze slaapkamer en tweede toiletruimte zouden ook zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld een praktijk of atelier aan huis, een kantoor of een grote speelkamer voor de kinderen!BEGANE GROND:ENTREE:

Via een paadje door de voortuin is de voordeur te bereiken die toegang geeft tot de ontvangsthal. In de hal bevindt zich de meterkast met 6 stroomgroepen en krachtstroom en een grote trapkast. De vloer is voorzien van zwart gemarmerde tegels en de wanden bevatten stucwerk.KEUKEN:

De deur in de hal geeft toegang tot de keuken. Het grote keukenblok is L-vormig en bevat een keramisch vierpits fornuis met afzuigkap en een elektrische oven van Bosch. Er is een koelkast aanwezig en naast de vele keukenkastjes ook nog een handige ingebouwde provisiekast. De keuken heeft een grote raampartij van hardhouten kozijnen met een draairaam en een rolluik en dubbel glas. De vloer bevat kleine tegeltjes en de wanden zijn tot halverwege betegeld.WOONKAMER:

Via een deur is de woonkamer te bereiken. Doordat er aan drie kanten ramen zijn heeft de woonkamer veel lichtinval. Het raam aan de voorzijde heeft een kunststof kozijn met dubbel glas en een rolluik en het raam aan de zijkant is van hardhouten kozijnen met dubbel glas en rolluik. Het authentieke balkenplafond zorgt voor een knusse sfeer. Het is ook mogelijk om een haard in de kamer te plaatsen omdat er een schouw met kachelpijp aanwezig is, deze is echter nog nooit gebruikt. De vloer bevat een eikenkleurig laminaat en de wanden zijn voorzien van stucwerk.PORTAAL:

Via het portaal achter de keuken is de achterbouw met badkamer en toiletruimte te bereiken en de slaapkamer met tweede toiletruimte.TOILETRUIMTE:

In de geheel betegelde toiletruimte is een staand closet aanwezig en een fonteintje. De vloer bevat witte tegels en de wanden bordeauxrode en witte tegels.BADKAMER:

De kleine badkamer is eenvoudig maar effectief ingericht met een douchebak, wastafel en een verwarming. Net als in de toiletruimte bevat de vloer hier ook witte tegels en zijn de wanden voorzien van zowel bordeauxrode als witte tegels.SLAAPKAMER:

De slaapkamer op de benedenverdieping is heerlijk ruim en daardoor zou deze ruimte ook uitermate geschikt zijn voor diverse andere doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een praktijk- of salonruimte, een kantoor om lekker thuis te werken of een grote speelkamer voor de kinderen. Deze kamer heeft drie ramen waarvan het raam aan de achterzijde kunststof kozijnen bevat en dubbel glas. Langs de slaapkamer is nog een tweede toiletruimte aanwezig en in het portaal voor het toilet bevindt zich een wasbak.WASRUIMTE:

In de wasruimte achter de keuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, de gasmeter, de Nefit Topline CV ketel uit 2012 en een inbouwkast. Er zijn twee ramen aanwezig met kunststof kozijnen en dubbel glas. De vloer is voorzien van vinyl.VERDIEPING:

Via de met vinyl beklede trap in de ontvangsthal is de bovenverdieping bereikbaar. Halverwege de trap bevindt zich een groot raam met kunststof kozijnen en dubbel glas.

Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers aanwezig en een inbouwkast.SLAAPKAMER 1:

De eerste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een draaikiepraam met kunststof kozijnen en dubbel glas. De vloer bevat vloerbedekking en de wanden zijn gestuct.SLAAPKAMER 2:

De tweede slaapkamer ligt ook aan de voorzijde van de woning en heeft net als de eerste slaapkamer een draaikiepraam met kunststof kozijnen en dubbel glas. De vloer is voorzien van vloerbedekking en de wanden bevatten stucwerk. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een wasbak.SLAAPKAMER 3:

Slaapkamer drie ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een raam met hardhouten kozijnen, enkel glas en een rolluik. Ook deze kamer heeft vloerbedekking en gestucte wanden en daarnaast is er nog een inbouwkast aanwezig. Deze slaapkamer heeft een prachtig uitzicht over weilanden en bos.SLAAPKAMER 4:

De vierde slaapkamer ligt ook aan de achterzijde van de woning en heeft een raam en deur van hardhouten kozijnen met enkel glas en een rolluik. Net als in slaapkamer drie is hier een inbouwkast aanwezig en hetzelfde weidse uitzicht.ZOLDER:

De ruime bergzolder met stahoogte is bereikbaar middels een vlizotrap boven de overloop.GARAGE / BERGING:

De woning beschikt over twee garages. De inpandige garage bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een eigen oprit. De garage is van binnenuit te bereiken via een loopdeur in de wasruimte en van buiten via een dubbele deurvan plaatstaal. In de garage zijn twee ramen aanwezig met kunststof kozijnen en dubbel glas. De tweede garage is losstaand en een voormalig brandweerkazerne die samen met de buurman aangekocht is. De buurman heeft de beschikking over het voorste gedeelte van de garage dat middels een houten wand van het achterste gedeelte gescheiden is. Door de hoogte van ruim 3,5 meter is deze ruimte uitermate geschikt als werkplaats. Er is stroom en verlichting aanwezig.TUIN:

De tuin loopt geheel rondom de woning en heeft een grasveld, diverse plantenborders en een terras. De achterkant en zijkant van de tuin bevatten een houten schutting met poort. Aan de voorzijde gaat de achtertuin over in een ruime oprit en de voortuin. Achter de losstaande garage is nog een moestuintje aanwezig dat bereikbaar is via een poort. Vanaf het terras zou u ook een prachtig uitzicht over de weilanden kunnen creëren door de hoge schutting gedeeltelijk te verlagen of te vervangen door een lagere omheining.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
868 m2
Bouwjaar
1967
Inhoud
699 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres