HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 4
Kroonstraat  29,4879AV Etten-leur

Kroonstraat 29

4879AV Etten-leur

235 m2 / 2047 m2
Vraagprijs € 769.000,-
k.k.
MACOM Makelaarsteam
Foto's
Omschrijving


Deze schitterende villa is gebouwd en nog steeds bewoond door 1 van de vooraanstaande aannemers van Etten-Leur. Dit komt dan ook in de gehele woning ten uiting.

De villa heeft een bedrijfsloods van maar liefst 480 m2 en is gesitueerd op een prachtig perceel van 2047 m2. De loods is momenteel verhuurd maar is ook leeg op te leveren. De woning is traditioneel gebouwd en in perfecte staat van onderhoud. Via de fraaie voortuin met ook nog eens 3 parkeer plaatsen komt u in een ruime hal met een mooie vide. Hier bevinden zich de uitgebreide meterkast en het fraaie toilet. De sfeervolle woonkamer beschikt over mooie raampartijen en zowel muren als plafond zijn keurig strak gestuukt. Achterin zijn natuurlijk ook de openslaande deuren niet weg te denken. De afgesloten keuken is zowel vanuit de kamer als de hal te bereiken. Ook hier druipt de kwaliteit er vanaf. Uiteraard is hier alle inbouwapparatuur aanwezig. Maar ook de kozijnen en de volle deuren met glas- in- lood, het plafond en de vloer , het is helemaal AF. De woonkamer en keuken zijn bovendien voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de bijkeuken kan je naar de enorme garage waar ook een aparte berging is gemaakt voor de fietsen. Zonder deze berging zouden er 2 auto’s in deze garage passen. Ook kan je vanuit de bijkeuken naar een hal bij de achterdeur. Via deze hal kom je nog in een ruime kamer /kantoor met ook een extra wc.

De boven verdieping is te bereiken via de hardhouten trap in de prachtige hal bij de voordeur. De vide straalt hier duidelijk ruimte en kwaliteit uit. Op de overloop is een ruime inbouwkast aanwezig. Ook zijn hier 4 slaapkamers aanwezig van zeer ruim tot groot. De master bedroom heeft 2 inloop kasten met schuifdeuren in dezelfde kwaliteitsstijl als de rest van de deuren. De tweede slaapkamer heeft een gigantische walk in closet. Daarnaast zijn er dus nog 2 ruime slaapkamers waarvan er nu één in gebruik is als fitness ruimte.
De badkamer is prachtig, luxe en alles is aanwezig. Ik noem ligbad, enorme inloopdouche, toilet, dubbel wastafelmeubel designradiator.
Via een vlizotrap is nog de enorme bergzolder te bereiken. Deze is nog zo hoog dat je er in het midden kan staan.

Achter de woonkamer is nog een heerlijke ruime veranda aanwezig. Deze heeft twee grote lichtkoepels. Hier is het echt genieten. Natuurlijk is hier ook een tv aansluiting aanwezig en een zeer praktische tegelen vloer in houtmotief. De achtertuin is fraai aangelegd met een waterpartij en een verhoogd zitgedeelte. In de zijtuin staat ook nog een tuinhuis van 7 m2 .


De buurt is een kleinschalig bedrijven terrein maar dit heb je niet in de gaten als je in de heerlijk rustige achtertuin zit. Links zit een administratiekantoor en recht een hobbyist met oldtimers.
Het valt toch wel op dat het hier heerlijk wonen is en dat de loods vaak hobbymatig wordt gebruikt of gedeeltelijk wordt verhuurd voor opslag.

De loods is geheel geïsoleerd 15 mtr breed en 32 mtr lang. De gehele loods is open waarvan een gedeelte ( 150 m2 ) met verdieping . Er zijn in het dak 3 grote lichtkoepels gelegd. Zowel aan de voor- als achterzijde is een overhead deur aanwezig afm 4x4 mtr. De loods heeft een vrije hoogte van 6 mtr. De loods is zo gebouwd dat er vele mogelijkheden zijn om optimaal benut te worden.
Voor bedrijf of hobbyist dit is een geweldig object om er uw thuis van te maken !!!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
235 m2
Perceeloppervlakte
2047 m2
Bouwjaar
1991
Inhoud
920 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres