HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 459
Tilbrugstraat  5,9432TV Zuidveld

Tilbrugstraat 5

9432TV Zuidveld

1750 m2
Vraagprijs € 445.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Op fraaie locatie gelegen ruime WOONBOERDERIJ met ruimte voor bedrijf aan huis zoals kantoor, praktijk of zelfs een sauna/ beautysalon. Dit object is tevens geschikt te maken voor dubbele bewoning!
Het woonhuis staat op een kavel van circa 2500 m2. Aangrenzend ligt een weiland welke ook deels of geheel te koop is. Dit land is circa 1,2 h.a.
Mooi vrij gelegen aan het Oranjekanaal op een ruime kilometer afstand van Westerbork. Hier zijn alle belangrijke voorzieningen zoals winkels , scholen, huisartsenpraktijk, apotheek en restaurants. Op korte afstand vindt u diverse boswachterijen en natuurgebieden.
Het voorhuis is gebouwd rond 1912 als schippers café annex slijterij.
In de late jaren 20 werd een boerderij aangebouwd. Deze is in 1992 verbouwd tot restaurant, waarbij de muren en de vloer zijn geïsoleerd en er vloerverwarming is aangelegd. De vloer is volledig betegeld met grote roestkleurige tegels van 60x60 cm. Onder de 30 cm dikke rietenkap is een isolatielaag van 15 cm. Isover aangebracht. Tussen de gebinten is over de gehele lengte een betonnen verdiepingsvloer gerealiseerd (6,50 x 16,50 meter).
Tevens staat er nog een kleinere schuur van 12 x 6 meter, momenteel in gebruik als woonkamer/kantoor. Deze is door een geïsoleerd plat dak met het boerderij gedeelte verbonden.

Omschrijving
Voorhuis: entree, woongedeelte van ca. 150 m2 bestaande uit de voormalige slijterij / café met keuken en bovenverdieping.
Op de verdieping zijn een 3-tal slaapkamers, een ruime badkamer, een apart ruim toilet en een aantal bergkasten gesitueerd.
Boerderijgedeelte: entree, toiletgroep, een grote goed geïsoleerde multifunctionele ruimte van ca. 225 m2 met daarboven een verdieping/zolder van nog eens ca. 100 m2.
Aan de achterzijde van het gebouw is nog een 2e woongedeelte, welke gericht is op de fraai aangelegde tuin op het zuiden.Bijzonderheden
Er bestaat de mogelijkheid om een naastgelegen loods met paardenboxen alsmede ca. 1.5 ha grasland bij te kopen.
Daarmee is dit object dus ook geschikt voor paardenliefhebbers.

Kaart
Kenmerken
Perceeloppervlakte
1750 m2
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres