HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 499
Hoofdweg  14,8383EG Nijensleek

Hoofdweg 14

8383EG Nijensleek

1 m2
Vraagprijs € 29.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Ligging:
Op gemoedelijke, familiecamping ‘De Moesberg’ staat dit keurig onderhouden chalet. Het chalet heeft bijna circa 40 m² woonoppervlakte en is voorzien van blokhut en veranda. De camping staat bekend om zijn klant- en kindervriendelijkheid. Er is genoeg te beleven op de camping en daarnaast zijn er ook nog tal uitstapjes te verzinnen in dit gebied.

‘De Moesberg’:
Op deze camping is van alles te beleven voor jong en oud. Zo is het park voorzien van verwarmd buitenbad met speelvoorzieningen, diverse speeltuinen, air-trampoline, pannakooi, Jeu-de-Boules en water en zand speelplaats. Daarnaast kunnen kinderen ook nog eens gratis gebruik maken van skelters en fietsen. Daarnaast is er een Bibliotheek op het park aanwezig waar gratis boeken geleend kunnen worden en is er een actief animatieprogramma.

Op het park zijn verschillende faciliteiten waaronder o.a. een kapsalon (op afspraak), een kantine waar op vrijdagavond geklaverjast wordt, een weekend snackbar, krantjes en verse broodjes, was- en droogmachine, centrifuge en strijk.

Omgeving:
Er zijn vele uitstapjes in deze prachtige omgeving te bedenken. Zo wordt de camping omringt door de mooiste nationale parken van Drenthe, daarnaast zijn er verschillende museums in de buurt zoals o.a. De Koloniehof in Frederiksoord en Zeemuseum Miramar.


Bijzonderheden:
Het betreft een keurig onderhouden chalet op een gezellige familiecamping, het chaletpark is het gehele jaar geopend voor recreatie. Het chalet wordt gemeubileerd aangeboden.


Omschrijving
Entree:

De entree is bereikbaar middels de riante veranda aan de rechterzijde van het chalet.

Woonkamer:

De woonkamer van het chalet is uitgerust met diverse raampartijen wat zorgt voor ruim lichtinval. De raampartijen zijn rondom voorzien van screens en/of zonneschermen. Daarnaast zijn er openslaande deuren naar de veranda in de woonkamer gesitueerd. De woonkamer is ruim genoeg voor apart woon- en eetgedeelte en voorzien van airco.

Keuken:

De keuken beschikt over een neutraal keukenblok, welke is voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en enkele spoelbak. De keuken heeft voldoende kastruimte.

Badkamer:

De badkamer is neutraal betegeld en is voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.


Slaapkamers:

In het chalet zijn twee slaapkamers gesitueerd, beide slaapkamers zijn voorzien van raampartijen voor voldoende lichtinval.

Tuin:

De tuin is voorzien van riante veranda, waar optimaal van de zon genoten kan worden, naast de verande is een blokhut gesitueerd met een tweede terras aan de voorzijde van de blokhut. Daarnaast treft u rondom gras en vaste beplanting.

Blokhut:

De blokhut heeft een oppervlakte van 8,75 m² en is ideaal voor het opbergen van fietsen en/of tuingereedschappen.

Kaart
Kenmerken
Perceeloppervlakte
1 m2
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres